سلام بچه ها من همیشه پریودم منظم بوده تهش یکی دو روز اینور اونور شده وقتیم مسافرت میرفتم تهش ۴ رو اینور اونور شده الان ۶ روز گذشته اما پریود نشدم دو روز پیش بی بی زدم منفی بود تو اقدامم نیستم یعنی با ک ا ن د و م رابطه داریم بنظرتون چمه چیکار کنم ؟ قبلا ک نامزد بودیم تا پ نمیشدم زعفرون میخوردم میومد الان ی دفه خوردم نیومد دیگه ام مامانم نزاشت بخورم
آزمایش خون فک کنم ۳ روز بعد لقاحم باشه جواب و میگه بد ازت ی سوالاییم میپرسه که ببینه از موعدت گذشته یا نه مثلا اینکه همیشه ثابت بود سیکلت یا چن روز گذشته
چه میدونم دیوونن دیگ مثلا خواستن ببینن به سن قانونی رسیدم:////انگار مثلا سنم قانونی نباشه نمیشه بچه دار شم اونایی که ب سن قانونی نرسیدن خار دارن آخه😂😂😂😂والاااا مسخرشو در اوردن
آزمایش خون فک کنم ۳ روز بعد لقاحم باشه جواب و میگه بد ازت ی سوالاییم میپرسه که ببینه از موعدت گذشته ...
من زیر نظر پزشکم قرص میخورم بعد پریود میشم قرصم اما جلوگیری نیست اما از پریود قبل تا این پریودیم قرصم ک تموم شد.ما اقدام کردیم حالا منتظرم ببینم عقب میندازم یا نه
ن بابا بیشتر خندم میگیره ولی اینقد حرص خوردم اون شب ازمایش دادم حالمم اصن خوب نبود ماشین ک مینشستم حالم بد میشد و درد میکشیدم کلی حالا ازمایشگاه تا خونه ام نیم ساعت راه بود من منتظر نشستم حالا شوهرمم اونور پیدا نمیکرد کارت ملیمو 😑
😂😂😂😂واقعننن خنگن تو گشتن جوراباشو همه شستم تا زدم هرکدومم جدا جدا گذاشتم در کمدشو وا نمیکنه کشوشو نگا نمیکنه تازه میپرسه من جوراب ندارممم؟!-_- عاخعع من چییی میتونم بگم ب این بشرر