2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی...اخه تا پریودیمم یکی دو روز مونده

به زمان پریود نیسد گلم به زمان لقاح برمیگرده ببخشید اینقد واضح میگم اما اسپرم و تخمک بعضیا ب قدری قوی هسد که حتی با اولین رابطه تبدیل به نطفه بشه یا ممکنه خیلی اتفاقی لقاح تو زمان تخمک گذاری اتفاق افتاده باشه از زمانی که لقاح داشتی باید ۱ تا ۲ هفته بگذره بعد از اون هورمون HCGتوی ادرارت به قدری میشه که با بیبی چک متوجه میشی

نه بعضیا لک دارن تا چند روز پیش میاد 

اما دکتر میگفد لک زیاد البته خدایی نکرده که بیشتر تغییر رنگ بده و قرمز باشه ممکنه خطر سقط داشته باشه ولی لانه گزینی خیلی طول نمیکشه حالا بازم همه آدما مثل هم نیستن هرکسی یه حالتایی داره

به زمان پریود نیسد گلم به زمان لقاح برمیگرده ببخشید اینقد واضح میگم اما اسپرم و تخمک بعضیا ب قدری قو ...

مرسی عزیزم حالا بازم صبر میکنم تا ببینم جمعه پریود میشم یا نه نشدم میرم بی بی مجدد میزارم یا ازمایش میدم

مرسی عزیزم حالا بازم صبر میکنم تا ببینم جمعه پریود میشم یا نه نشدم میرم بی بی مجدد میزارم یا ازمایش ...

خواهش میکنم گلم ولی اگ خیلی نگرانی یا استرس داری بنظرم آزمایش بده چون اگ باردار باشی استرس برات خوب نیست از طرفی مطمئن تره ولی کارت ملیت همراهت باشه چون من نبرده بودم ازمایشمو نگه داشتن تا کارت ملیمو بیارم😂😑