2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 60 پست
سلام بچه من دقیق هفت روز از آخرین باری ک جلوگیری نداشتم میگذره  حالت های عجیبی دارم اما فعلا ...

سلام زود نیست ولی ی هفته دیگ صبر کن ممکنه HCG کاملا توی ادرارت پخش نشده باشه و منفی بزنه

[QUOTE=105903213]نه نخور فعلا.شاید باردار باشی یه بلایی سر بچه نیاری خدای نکرده.استرس نمیذار پریود ب ...

اگه خیلی استرس داری برو ازمایش بده بنظرم خیالت راحت میشه.من خودم این ماه ۶ روز عقب انداختم ازمایش دادم منفی شد ۳ روز گذشته از ازمایشم ولی هنوز پریود نشدم

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز دیگه بزار بگذره دوباره بی بی بزار چون احتمال داره باردار باشی  

شادی جان شما اطلاعی در رابطه با لانه گزینی داری؟

من الان هفت روزه که از اخرین اقدامم میگذره حالتای عجیبی گاهی دارم اما بی بی چک منفیه😔

شادی جان شما اطلاعی در رابطه با لانه گزینی داری؟ من الان هفت روزه که از اخرین اقدامم میگذره حالتای ...

لانه گزینی لک هستش لک قهوه ای یا مثل خون ابه است بعدم یکی دو روز بیشتر طول نمیکشه 

مامان شدم😊
اتفاقا تازه دکتر رفتم چون نمیخوام تا یکی دوسال باردار شم گفتم چک کنم مشکلی نداشته باشم هم خون هم ادر ...

خب ممکنه باردار باشی ممکنم هسد فقد بخاطر استرس و ... این اتفاق افتاده باشه ولی فعلا اصلا زعفرون نخور اگ حامله باشی خدایی نکرده ممکنه مشکل ساز شه میتونی واسه اینکه خیالت راحت شه ازمایش خون بدی 

خب برو دکتر به قرص میده تا پری بشی 

ولی اونم عوارض خودشو داره عمه خود من پریودش عقب افتاده بود ا این قرصا استفاده کرد بازم نشد یهو ماه بعد به قدری میشد ک نمیتونس از جاش بلند شه