2777
2789
خیلی بالاست ایشون میگن ۱۷ تومن من ترجیح میدم همین پس انداز کنم واسه دانشگاهش بره یه رشته عالی دانشگا ...

ولی چون ازاایشون پرسیدیم گفتم شاید براتون مهم نباشه هزینه شهریه

١:لقمه نون پنير گردو-لقمه كره مربا-لقمه كرم كنجد يا حلوا شكري-لقمه شيره خرما و ارده-سالاد الويه (زود ...

به نظرت نون باگت بزار فریزر ر دفعه یدونه دربیاری ببره مدرسه خراب میشه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه اسی یه سوال داشتم 

پسرم کلاس سومه.مدرسشو عوض کردم مدرسه قبلیش ازاد بودن هر که هر کار دوست داشت میکرد امروز پسرم باگریه رفت مدرسه میگه که میترسم دوباره معلم دعوام کنه در ضمن پسرم خیلی ساکته اهل شیطنت نیستش درسش هم خوبه نمیدونم بخاطر چی دعواش کردن بنظرتون برم مدرسه ببینم چه خبره؟

به نظرت نون باگت بزار فریزر ر دفعه یدونه دربیاری ببره مدرسه خراب میشه؟

نه من همیشه همینکارومیکنم

ب انداره ایام هفته میگیرم توشوخالی میکنم.وبسته بندی میکنم.هرروز یکی یا یه نصفشو لقمه میزارم

با اجازه اسی یه سوال داشتم  پسرم کلاس سومه.مدرسشو عوض کردم مدرسه قبلیش ازاد بودن هر که هر کار ...

اره عزيزم حتما برو مدرسه ته و توشو درآر اخه ممكنه خداي نكرده پسرتون از مدرسه زده بشه و ديگه احساس امنيت نكنه تو اون محيط

با اجازه اسی یه سوال داشتم  پسرم کلاس سومه.مدرسشو عوض کردم مدرسه قبلیش ازاد بودن هر که هر کار ...

یعنی چ جوری هرکار دوست داشتن میکردن؟

برو ی سر وصحبت کن بامعلم تایخورده راه بیاد تا عادت کنه

وژست طلبکاری هم نداشته باش اونجا تا بیشتر حواسشون باشه ب بچت

دختر منم همینه مجبوری دیگه پولم واسش میزارم یه چیزی بخوره زنده بمونه😭

وای چرا این بچه‌ها اینجوری ان صبح التماسش کردم حداقل یه لیوان شیر بخور گفت نه اگه بخورم حالم بهم میخوره 😢

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
نه من همیشه همینکارومیکنم ب انداره ایام هفته میگیرم توشوخالی میکنم.وبسته بندی میکنم.هرروز یکی یا یه ...

اینجور بهتره واقعا چون بری بخری بسته ای میفروشن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
یعنی چ جوری هرکار دوست داشتن میکردن؟ برو ی سر وصحبت کن بامعلم تایخورده راه بیاد تا عادت کنه وژست ط ...

مدرسه قبلیش اینجوری بود که دوست داشتن مشق مینوشتن نداشتن نمینوشتن سر کلاس تغذیه میخوردن معلمشون کاری به کارشون نداشت واتساپشو چک میکردم مدام انلاین بود بچها از معلمشون اصلا حساب نمیبردن حتی پسرم تعریف میکرد یکی از بچها با لگد معلمه رو زده بود.

الان میترسم برم اول سالی با بچم کج بیفتن

اینجور بهتره واقعا چون بری بخری بسته ای میفروشن

ن ازمغازه های که فقط نون باگت واینامیپزن تازه بگیر.بیته ای ها موندن معمولا

تازه لقمه ای مخصوص مدرسه هم دارن کوچکن ومختص بچه هاس توهمون نونوایی های که نونهای فانتزی وتست واینامیپزن

مدرسه قبلیش اینجوری بود که دوست داشتن مشق مینوشتن نداشتن نمینوشتن سر کلاس تغذیه میخوردن معلمشون کاری ...

وابچه مدرسه واتساب😵😵😵😵یامنظورت معلمس انلاین بود؟

خوب که برداشتی ازونحابچتو

پ چکارمیکردن تومدرسه؟

گفتم که نرو طلبکارباش.بامهربونی برو همینجوری اوضاع ببین چجوریه.مثلا رفتی معلم روببینی.حالا بازهرجورخودت صلاح میبینی

چرابچه هامن بد خوراکن مثلا نون پنیرخیارنمیخورن تومدرسه وبایدحتماچنتاچیزبزارم.لاغرهم هستنا شکمو هم ن ...

ببین چی دوست داره خوب.دختر منم با پنیر زیاد میونه خوبی نداره.صبحانه که اصلا پنیر نمیخوره‌.میان وعده با گردو میذارم باز میخوره.حلوا ارده.نون و کتلت کوکو اینها رو هم امتحان کن.خرما و گردو