2777
2789
من دسترشو از نت گرفتم خدا رو شکر خوب در میاد دختر کوچیکم عاشقش...چه جور میشه یعنی؟؟؟

با آرد شیرینی میپزی یا همون ارد نونوایی؟! من همیشه پودرشو اماده میگیرم ولی بنطرم خودم پودرشو درست کنم ارزونتر دربیاد و البته تازه تر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با آرد شیرینی میپزی یا همون ارد نونوایی؟! من همیشه پودرشو اماده میگیرم ولی بنطرم خودم پودرشو درست کن ...

با آرد سفید..اردشو از قنادیایا نان فانتزیا  کیلویی میخرم بصرفه تره کیلویی۳۵۰۰ هست...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

١:لقمه نون پنير گردو-لقمه كره مربا-لقمه كرم كنجد يا حلوا شكري-لقمه شيره خرما و ارده-سالاد الويه (زود بخورن خراب نشه)نون تستو و نون باگت رو بچه ها بيشتر دوست دارن برا لقمه٢:شير يا شير موز(ولي بعضي وقتا معلمشون ميگه خوابالو ميشن نميزارم)٣:كيك،كلوچه،پچ پچ،كيك خونگي٤:گردو و خرما٥:ميوه:انگور و موز٦:مغز تخمه يا يه نوع مغز مناسب. يا بادام زميني٧:پفيلا خونگي٨:از اين نونا كه مغز تخمه داره٩:شيرين گندمك

خدایا شکرت

لقمه نوني حالا نون پنير گردو نون و شكلات صبونه يا نون با كوكو 

ميوه هم ميوه فصل و كات ميكنم تو ظرف سيب نارنكي هلو ...

كيك هم ميزارم و آب 

فقط ي سوال شما شير پاكتي ميزاريد واسه بچه ها؟؟

نور روبپرس تاجای ک خبردارم همه استاناداره اونم بازی وناهار و تفریح داره .وجز بهترین مدارسه.من دوس دا ...

خیلی بالاست ایشون میگن ۱۷ تومن من ترجیح میدم همین پس انداز کنم واسه دانشگاهش بره یه رشته عالی دانشگاه ازادبخونه که استرس کنکوراعصابش خراب نکنه

خیلی بالاست ایشون میگن ۱۷ تومن من ترجیح میدم همین پس انداز کنم واسه دانشگاهش بره یه رشته عالی دانشگا ...

نورکمتره زیر دهه.بستگی ب حقوقتونم داره من شنیدم.باتوجه ب حقوق شهریه تعیین میکنن.

منم.فکر شماروکردم.گذاشتم مدرسه های خوب دیگه ک ازمون دارن وگزینش میکنن اماشهریه کمه