2777
2789

سلام دوستان شب واااقعامزخرفی رودارم صبح میکنم..مادروپدرم برای مراسم ختم یکی ازاقوام توی راه هستن..قبل ازاینکه برن من کلی بامادرم بحث کردم وهم اون گریه کردهم من...بخاطربابام کلی حرصی شدم واصلانفهمیدم چیاگفتم...من خیلی الان پشیمونم...مشکلم اینه که خیییلی عصبی ام،وقتی عصبانی میشم دیگه نمیفهمم دارم چیکارمیکنم یاچیامیگم،دست خودم نیست اصلابه بعدش فکرنمیکنم ...همه چیومیشکنم وکلی دادمیزنم...عصبانی شدنم بیشتربخاطراین نیست که دوس دارم همیشه حق بامن باشه ...بخداخیییلی حرص خانوادمومیخورم،بابام همیشه مامانمواذیت میکنه ولی مامانم بازم به روش نمیاره وباهاش خوب رفتارمیکنه،بابام هرچی میخوادبارش میکنه ومامانمم هیییچی نمیگه!!من دلم میسوزه که یه زن انقدخودشومیاره پایین وبازم کسی که شریک زندگیشه بجای اینکه قدراینهمه سازشوبدونه بهش بی محلی میکنه یاباهاش عین یه غریبه رفتارمیکنه...کلاانقدری من حرص خانوادم واعضاشومیخورم نصف موهام سفیدشده...دست خودم نیست آدم جوشی ام...خسته شدم...من اینهمه دل میسوزنم واعصابم داغون میشه آخرشم هیچی به هیچی...نوجوون که بودم مامانم یه باربردم پیش روانپزشک اونم بنده خداآدم متدینی بودیه چندتاقرص نوشت وگفت اگه عصبانی شدی 7تاصلوات بده بعدحرف بزن ولی وقتی من عصبی میشم مگه این چیزاحالیمه!!اصلاااادوس نداشتم مادرم باچشم گریون ازخونه بره بیرون...بخداخیلی خسته شدم....کمکم کنید...

مامان بابای منم همیشه خدا بحث و دعوا داشتن بخدا ی روز نبود دعوا نکنند الان خودم افسرده و عصبانی هستم😢😢

با زندگی قهر نکنین،زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه با خودتون هم قهر نکنین،کسی نیست آشتی تون بده...!👊😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عصبی نشو ...باباتم هر چی هست مامانت به اخلاقش عادت کرده ...

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

بنظرم اروم باش ذکر بگو بیخیالی طی کن تو عصبی بشی اخلاق بابات تغییر میکنه؟؟؟؟ پس سعی کن بیخیال بشی که درمان هر دردی هست 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ذکربگو صلوات بفرست موقع عصبانیت محیطی که توش هستی ترک کن برو یه جا دیگه فک کن بعد بیا با منطق و خوبی باهاشون صحبت کن.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
سخته میفهمم ولی باید بتونی تو اوج ناراحتی خودتا کنترل کنی مادرت گناه داره اینطوری که گفتی با پدرت خو ...

من نمیخوام بخدا!!!وقتی عصبی میشم اصاانگاریه آدم دیگه میادجام حرف میزنه دادمیکشه...وقتی آروم میشم...تازه میفهمم چه گندی زدم

مامان بابای منم همیشه خدا بحث و دعوا داشتن بخدا ی روز نبود دعوا نکنند الان خودم افسرده و عصبانی هستم ...

بخدادیگه اصلاباهیچکس حرف نمیزنم یاتوبحثاشون حرف یانظرنمیدم که بحث بالانگیره یابازعصبی نشم کلی کارکردم روخودم کلی کتاب خوندم ...بی فایدس

بنظرم اروم باش ذکر بگو بیخیالی طی کن تو عصبی بشی اخلاق بابات تغییر میکنه؟؟؟؟ پس سعی کن بیخیال بشی که ...

یباریه سیدی اینوبهم گفت...اونموقع هنوزبه این شدت عصبی نمیشدم ولی هرچی میگفتن میپریدم به همه انگاراونامقصربودن...واسه ذکرام انجام دادم یه مدت خوب بودولی بعدیه مدت ...

ذکربگو صلوات بفرست موقع عصبانیت محیطی که توش هستی ترک کن برو یه جا دیگه فک کن بعد بیا با منطق و خوبی ...

همش فک میکنم یه چیزیم شده!!اصلاااااااون آدم چندسال پیشم نیستم!!!!دارم دق میکنم...