2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم شب کاره عزیزم.خودمم نمیتونم برم.موعدپریودم فرداست دوره هامم بیست وشش روزه.سینه هامم خیلیی شدیی ...

عزیزم بارداری به احتمال زیاد؛مبارک باشه ان شاءالله

ولی فردا حتما یه بی بی دیگه بزن یا آزمایش بده و حتماً خبرش رو بهمون بده😍🤰🤱

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
عزیزم بارداری به احتمال زیاد؛مبارک باشه ان شاءالله ولی فردا حتما یه بی بی دیگه بزن یا آزمایش بده و ...

چشمممم شمابگومثبت باشه.من خیلی منتظراین لحظه بودم یه بی بی چک مثبت🤩🤩🤩😍😍😍

عزیزم نمی خوام ناامیدت کنم منم مثل خودت ۶ سال منتظرم واسه منم همش منفی بود تا ی بار گرفتم اولش منفی بود تا ۵ دقیقه بعد همینجوری رنگش پخش شد دو خط افتاد گفتم حتما مثبته چون تا حالا سابقه نداشت اونجوری بشه رفتم یکی دیگ گرفتم ولی منفی بود😭😭حالا اشاالله ک واسه تو مثبت باشه توکلت ب خدا باشه یکی دیگ بگیر امتحان کم اگ مثبت بود بیا بگو مارو خوشحال کن

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.
چشمممم شمابگومثبت باشه.من خیلی منتظراین لحظه بودم یه بی بی چک مثبت🤩🤩🤩😍😍😍

عزززززیزدلم ما همگی منتظر خبرت هستیم فردا

به حق ۶ ماهه امام حسین ان شاءالله فردا خوش خبر باشی که هستی😍😍😍

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
عزیزم نمی خوام ناامیدت کنم منم مثل خودت ۶ سال منتظرم واسه منم همش منفی بود تا ی بار گرفتم اولش منفی ...

انشاالله گلم.ببینم فرداچیکارکنم یابی بی چک بگیرم یابرم ازمایش.برای شماهم شبیه مال من شداینجوری کاملاواضح بعدش منفی شد....علایمی نداشتی من دردشدیدسینه باسرگیجه واینکه این ماه خیلییی تلاش کردم انقدچیزمیزخوردم که حالم بدمیشد.ازپیازدرمانی بگیرتاعسل اصل باسیاه دونه بادارچین دونه فلفل خوردم گرده گل ژل رویال اصل بومادران رازیانه و...ومن تخمک گذاریموقشنگ حس کردم دوروزدردشدیدداشتم.حالاببینیم خداچی میخواد.انشاالله مادرشدن شما

انشاالله گلم.ببینم فرداچیکارکنم یابی بی چک بگیرم یابرم ازمایش.برای شماهم شبیه مال من شداینجوری کاملا ...

دقیقا مثل مال شما بود ولی ایشالا ب حق این شبای عزیز دامنت سبز شده باشه گلم من این ماه آی وی اف دارم دیگ از طبیعی ناامید شدم

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.