بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی گلم ینی شماهم میگی مثبته...ترخداراست میگین.انقدمنفی دیدم وشنیدم اصلاباورم نمیشه.اتفاقاامشب قبل بی بی یک تاپیک زدم که یه معجزه بایدباشه تابعدهشت سال بااون همه سختی من بارداربشم که خانم هابیان نظراشون روبگن.بعدازاون دعای معراج داشتم خوندم وبی بی چک رواستفاده کردم.گریه کردم وخداروالتماس کردم برای معجزش.بعداین اتفاق افتاد.خیلی گیجم.نمیدونم اعتمادکنم یانه...یعنی مثبته.اخه هیچ داروییم نخوردم بگم اثراون بوده
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍