2777
2789
عنوان

دکتر رفتن

438 بازدید | 26 پست

سلام من چند ساله بجز زمان زایمانم و حاملگیم دکتر متخصص نرفتم

مسخرم نکنید اما چند وقته کمر درد و زانو درد دارم میخوام فردا برم دکتر حالا من هروقت میخوام برم دکتر نزدیک رفتن میگم بیخیال ولش کن حس میکنم خوب شدم!!!

میرم دکتر چی بگم دقیقا؟ یادم میره باید چجوری دردمو عنوان کنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همین تاپیک رو براش بخون بعد اونم سر تکون‌میده یه چیزی مینویسه میده دستت میری داروخونه و‌تامام 🤒😐

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام علیک کن بعد بگو اومدم برا چکاپ همین

یا مثلا بگه داشتم از اینجا رد میشدم گفتم یه سر بهتون بزنم خوب هستین و چه خبر 😆😆😆 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
همین تاپیک رو براش بخون بعد اونم سر تکون‌میده یه چیزی مینویسه میده دستت میری داروخونه و‌تامام 🤒😐

😃😃😃اخه چند تا درد مختلف دارم کمر درد زانو درد کتف درد. باید با جزئیات بگم؟ اصلا نمیدونم که اونددردم کجاست و چجوریه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یا مثلا بگه داشتم از اینجا رد میشدم گفتم یه سر بهتون بزنم خوب هستین و چه خبر 😆😆😆 

😃😃😃👊

سلام علیک کن بعد بگو اومدم برا چکاپ همین

اخه چکاب نیست درد دارم. باید جزئیات درد هامو بگم؟

دقیقا مثل من.دردات میچرخه؟

نه ببین زانوم درد میکنه جمعش میکنم. امروز یهو خالی کرد بعدم داخلش انگار میخاره

کمرمم میکشه تو با سنم دردش و پشت ساق پام

پشت کتفم هم با فعالیت درد میگیره

😃😃😃اخه چند تا درد مختلف دارم کمر درد زانو درد کتف درد. باید با جزئیات بگم؟ اصلا نمیدونم که اونددر ...

منم مثل خودتم چند بار تکرار میکنم که چیا مهمه یادم نره بگم ، بعد تو مطب هم مرور میکنم بعد که صدا میزنه میگه نوبت توعه یهو استرس میگیرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😁😁

اخه چکاب نیست درد دارم. باید جزئیات درد هامو بگم؟

اولش بگو اومدم چکاپ 

مثلا رفتی دکتر زنان 

اون پاپ اسمیر انجام میده 

اگه سونو داره تو مطب سونو میکنه 

ازمایش کامل میده مثلا ویتامین دی و تیروئید و کلسیم

بعد در مورد زانو هم بگو احتمالا برای همین بارداری و کمبود ویتامین هست اگه خوب نشد اونوقت برو پیش متخصص ارتوپد

نه ببین زانوم درد میکنه جمعش میکنم. امروز یهو خالی کرد بعدم داخلش انگار میخاره کمرمم میکشه تو با سن ...

پس فرق داره با من.شاید کمبود کلسیم باشه،یه چکاپ کلی احتمالا بنویسه.ایشالله که خوب میشه زود

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭
اولش بگو اومدم چکاپ  مثلا رفتی دکتر زنان  اون پاپ اسمیر انجام میده  اگه سونو داره ...

یعنی نرم ارتوپد؟ خب زنان میگه به من چ

منم مثل خودتم چند بار تکرار میکنم که چیا مهمه یادم نره بگم ، بعد تو مطب هم مرور میکنم بعد که صدا میز ...

من قدیما که استرس داشتم مینوشتم

ولی اگه دکتر ادم بی اعصابی باشه بنویسی حفظم باشی نمیذاره حرف بزنی

ولی اگه مهربون باشه و ادم حس ارامش داشته باشه همه حرفا یادش میاد و میگه

پس فرق داره با من.شاید کمبود کلسیم باشه،یه چکاپ کلی احتمالا بنویسه.ایشالله که خوب میشه زود

شما چجوریه دردت؟