2777
2789
عنوان

دکتر رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 26 پست
من قدیما که استرس داشتم مینوشتم ولی اگه دکتر ادم بی اعصابی باشه بنویسی حفظم باشی نمیذاره حرف بزنی ...

افرین دقیقا همینه. من دلم میخواد دکتر ادم باشه بذاره حرف بزنی نخوادتند تند رد کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم مثل خودتم چند بار تکرار میکنم که چیا مهمه یادم نره بگم ، بعد تو مطب هم مرور میکنم بعد که صدا میز ...

اره همین بعد میرم اونجا عین خنگا میشم 😑😐👊

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قدیما که استرس داشتم مینوشتم ولی اگه دکتر ادم بی اعصابی باشه بنویسی حفظم باشی نمیذاره حرف بزنی ...

دکترا یجوری رفتار میکنن و موقع توضیح دادن انگار حوصله شون سر رفته انگار تو دلشون میگن باشه فهمیدم دردت چیه خفه شو برو بعدی بیاد 🤦🏻‍♀️ همش یجوری عجله دارن پول مهم تره براشون تا اینکه مریضت بدون استرس برات توضیح بده 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
یعنی نرم ارتوپد؟ خب زنان میگه به من چ

اخه خیلی مشکلای اینطوری به خاطر زایمان و کمبود ویتامین هست  اونا برطرف بشه درد هم از بین میره اگه دیگه با ویتامین و این چیزا جواب نداد اونوقت برو

تو خارج هیچ بیماری حق نداره مستقیم بره پیش متخصص اول باید پزشک عمومی تشخیص بده اگه نتونست درمان کنه یا در توانش نبود اونوقت به بیمار میگه حالا برو پیش متخصص

خانما که دکتر زنان سرجهازیشون پس میتونن این مشکل به دکتر زنانشون بگن 

من یه لحظه دستم درد میکنه یه لحظه بازوم یه لحظه پام یه لحظه کتفم .. همینجوری میچرخه دردش تو بدنم.دکت ...

اگه می چرخه فقط عصبیه اما گرفتگی اگه باشه ممکنه خدایی نکرده تب مالت باشه. من بابام چند سال پیش اینجور شد یهو کمرش میگرفت چند روز اون بود بعد میزد به دستش بعد پا همینطور میچرخید اما گرفتگی بد بودا خیلی اذیت شد و کلی کورتن زد تا اخرش یه دکتری خدا خیرش بده ازمایش نوشت تب مالت بود

اخه خیلی مشکلای اینطوری به خاطر زایمان و کمبود ویتامین هست  اونا برطرف بشه درد هم از بین میره ا ...

بابا اونجا خارجه  اینجا متخصص ها هم تا صد تا نسخه نبرن نیارنت ولت نمیکنن که درد اصلیتو بهت نمیگن

ولی برو عیب نداره سلامتیت مهم تره 

اره میرم حتما

اگه می چرخه فقط عصبیه اما گرفتگی اگه باشه ممکنه خدایی نکرده تب مالت باشه. من بابام چند سال پیش اینجو ...

ببین دردش اونجوری نیست که مثلا بگم قابل تحمل نیست ولی خب اذیتم میکنه.همش میچرخه هرلحظه یه جایی هست،آزمایشم دادم چیز خاصی نبود.ولی خب عصبی هستم 

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭
ببین دردش اونجوری نیست که مثلا بگم قابل تحمل نیست ولی خب اذیتم میکنه.همش میچرخه هرلحظه یه جایی هست،آ ...

اره این دردا عصبی هست باید خودتو اروم کنی منم یه دوره درد عصبی داشتم تو دستم