2777
2789

من البته درد توی شکمم داشتم مث خالی شدن حباب

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من البته درد توی شکمم داشتم مث خالی شدن حباب

آره سینه هام سنگینم شده بود و رگهاش متورم

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈

انشالله هستی

من نوک سینم  درد شدید داره  ممکنه 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه هامن هشت ساله منتظرم هردرمانیم بگین کردم ازداروبگیرتاآی وآی ولاپاراومیکرویی که هیچ تقسیمی نشداخرم بابیست وسه سال سن گفتن داری یاعسه میشی تخمدانات به شدت کوچیک وداره ازبین میره.دوسال درمانوول کردم اتفاقی پیازدرمانی روشنیدم وگفتم جهنم اینم امتحان کنم.دوماه نصفه نیمه خوردم رفتم سنوودرعین ناباوری تخمدانام سایزنرمال پیداکرده بودن رحمم ضخامت عالی ولی یه کیست هموراژیک چهارسانتی یک ماه قرص روکین خوردم پریودشدم واین بارشروع کردم پیازدرمانی عسل طبیعی.عسل ودارچین سیاه دونه وبومادران ورازیانه وازهمع مهمترژل رویال اصل روزی سه بارتوروزای تخمک گذاری دوروزپشت هم دوتخمدان دردشدیدداشتم والان حدودیک هفته دردای عجیب قریب سینه ویه دل دردای مبهم دارم پنج روزه پیش بی بی گذاشتم منفی که فکرکنم خیلی زودبودفرداموعدمه وسیکلام بیست وشش روزس.نظرتون چیه

بچه هامن هشت ساله منتظرم هردرمانیم بگین کردم ازداروبگیرتاآی وآی ولاپاراومیکرویی که هیچ تقسیمی نشداخر ...

انشالله که عزیزم بارداری منم دل دردای خاصی داشتم ویه روزبعدموعدزدم هاله انداخت بعدش آزمایش دادم باردار بودم انشالله شماهم نتیجه میگیری خواهری

مرسی گلم دعام کن🙏🙏

چشم انشالله دلت شادبشه عزیزدل😘

مرسی عزیزم.شمابارداری.به نظرت فردابیست وشش سیکلمه بی بی بزنم نشون میده

بنظرم عزیزم شمابزاردوروزیایه هفته بگذره چون زودتر امکانش هست نشون نده 

بنظرم عزیزم شمابزاردوروزیایه هفته بگذره چون زودتر امکانش هست نشون نده 

نمیدونم انقدم بی بی چک منفی دیدم برام یه بی بی چک مثبت شده ارزو...باورمیکنیشایدتواین سالهابالای چهارصدتابی بی چک گرفتم😭😭😭😭