2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاترخدازودتربیایین اگه هستین....من بی بی چک اول روسه روزپیش زدم منفی بود.دومی رویک ساعت پیش زدم اینجوری شد...به نظرتون چیه..بااین علایم من.ایاباردارم.ترخداکی اینجوری بودوباردار

نمیدونم انقدم بی بی چک منفی دیدم برام یه بی بی چک مثبت شده ارزو...باورمیکنیشایدتواین سالهابالای چهار ...

عزیز دلمممم... منم بی بی چکم اینجوربودباردارم... انشالله که بارداری جهت اطمینان آزمایش بده... انشالله مبارکت باشه خواهرررررری😘😘😘😘

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈
بچه هاهیچ کسی نیست خانم ها......بیان  علایم تون روبگین واگه میشه بگین بعدچندوقت باردارشدین وبی ...

من یه روزبعدازموعدبی بی چکم همینجور هاله انداخت

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈
عزیز دلمممم... منم بی بی چکم اینجوربودباردارم... انشالله که بارداری جهت اطمینان آزمایش بده... انشالل ...

مرسی گلم حالاهرچی گذشت واضح ترشدنتونستم عکس بذارم....شمابتاتون چندبودبی بی چکتون اینطوربود.من امروزموعدمه.ولی یکم دلدردای پریودهرازچندگاهی دارم.سینه دردوسریجه.بی بی چکمم دوساعت بعدکاملاواضح شد

مرسی گلم حالاهرچی گذشت واضح ترشدنتونستم عکس بذارم....شمابتاتون چندبودبی بی چکتون اینطوربود.من امروزم ...

من دوروزبعدموعدبتام58بودبعد5روزآزمایش دادم شده بود بالای 1000

خداحفظش کنه

مرررسی گلم... شما آزمایش دادین