2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 112 پست
لطفا منو به لیست دوستان اضافه کنید و بعد با پیام شخصی در خدمتم. 

سلام. اینکه گفتم به لیست دوستان اضافه کنید تا پیام شخصی ارسال کنم حمل بر بی ادبی و جسارت نباشه. نمیشه در معرض عموم بذاری؟؟ و مفصله.. 

یا اینکه میتونی با شوهرت در میون بذاری، اگه اوکی رو داد شمارشو برام بذار . تا از طریق وات و تلگرام بهش بگم. 

بنظرم این بهترین راهه.. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیز ۲۸ شهریور تازه شروع ماجرا بود که مجتبی رفته تو سایت همسر یابی. و داستان از اول مهر شروع میشه ...

مشتبی مجتبی مژتبا   من که نفهمیدم

ولی دروغ جیزه عامووو و ایکه موقعیت طلب نباش

و در عرض یه هفته کسی عاشق نمیشه کاکو

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بخدا واقعیته... دارم دیوونه میشم. چکارکنم که باور کنید.؟ 

منظورم جا زدنتون ب عنوان یه آدم پولدار بود

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منظورم جا زدنتون ب عنوان یه آدم پولدار بود

آها.. 

درسته من همونجا از همه عذرخواهی کردم. و ساناز هم پروفایل اول منو دیده بود و لایک زده بود، نه دومی که مثلا پولدار بودم. 

باشه ممنون..  بتونم جبران میکنم... علاقه ای برا پول در آوردن با اینترنت دارید؟

بله اگه یادم بدین ممنونتون میشم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..