2789
باهوش و‌شیطون پر سر و صدا مقام هستن ولی یکم اگر خوب تربیت نشه‌پر سر و صداست و گاز میگیره مگر اینکه ع ...

چطور تربیتش کنم کهصداش کم باشه

بچه ها لطفا برای بخشیده شدن گناهام و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور تربیتش کنم کهصداش کم باشه

خیلی سخته کلا شیتزو اینا خیلی وق وق میکنند الکی مخصوصا وقتی تنها باشن حتی یه وقتایی نصف‌شب  من خودم هاسکی داشتم خیلی ساکت بود تربیت خاصی هم نکردمش  باید یاد بهش بدی الکی پارس‌نکنه لوسش نکنی بزاری به تنهایی خدابیدن عادت کنه

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟
باهوش و‌شیطون پر سر و صدا مقام هستن ولی یکم اگر خوب تربیت نشه‌پر سر و صداست و گاز میگیره مگر اینکه ع ...

مال من فقط تو تولگیش سر دندوناش گاز میگرفت دیگه از ۵ ماهگی ب بعد خوب شد

الانم گاهی ک بازیش میگیره یا عصبانیه دستامونو گاز میگیره ولی اروم و دردم نمیگیره

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

مال من فقط تو تولگیش سر دندوناش گاز میگرفت دیگه از ۵ ماهگی ب بعد خوب شد الانم گاهی ک بازیش میگیره ی ...

سلام.

ببخشید یه سوال دارم.

من امروز یه سگ شیتزو تریر خریدم.

دهنش خیلی بو میده.

شمامیدونی چرا؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
سلام. ببخشید یه سوال دارم. من امروز یه سگ شیتزو تریر خریدم. دهنش خیلی بو میده. شمامیدونی چرا؟

سلام مبارک باشه سگ منم اصولا دهنش بو میداد براش اسپری دهان گرفتیم

سلام مبارک باشه سگ منم اصولا دهنش بو میداد براش اسپری دهان گرفتیم

سلامت باشی.

بردمش دکتر گفت اصلا نباید دهنش بو بده.

لثه هاش عفونت داشت آنتی بیوتیک بهش داد.

یه دندون هم گفت باید بکشی قرار شد پس فردا ببرمش دندونشو بکشه.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
سلامت باشی. بردمش دکتر گفت اصلا نباید دهنش بو بده. لثه هاش عفونت داشت آنتی بیوتیک بهش داد. یه دند ...

البته سگ منم دندوناش اون زمان میوفتاد خودش البته

ای وای دندونپزشکی😓😓😓😓

البته سگ منم دندوناش اون زمان میوفتاد خودش البته ای وای دندونپزشکی😓😓😓😓

همون دامپزشک دندوناشو میکشه.البته آرامبخش بهش میزنه میخوابه که هم دردش نیاد هم گاز نگیره.

میگم سگ شما شب ها کجا میخوابه؟

دیشب سگ ما،ما رو کشت، نه خودش خوابید نه گذاشت ما بخوابیم.

کلا دیشب ۳ ساعت خوابیدیم.

خیلی اذیت شدیم

همون دامپزشک دندوناشو میکشه.البته آرامبخش بهش میزنه میخوابه که هم دردش نیاد هم گاز نگیره. میگم س ...

سگ من تا ۳ ماه اجبارا تنها خوابید شبا

دیروز یک سال شد که اومده پیشمون

اما بعد از ۳ ماه ک اومدیم خونمون ما که میخوابیدیم اونم میومد پایین پامون میخوابید تا هر وقتم خواب بودیم بیدار نمیشد

نگران نباش خوابش درست میشه هنوز عادت نداره