خواجه مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 130 عنوان عکسم | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست خانوما من تازه عضو شدم اول بگید عکس بذارممیشه بعدش پاک گرد؟و اینکه چه جوری باید بذارم؟ 1398/07/02 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 😐😑😏😒😄😅 اوا سلام علیکم اینجایی ذکرخیرت بود😆😆😆😆 بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )
hadis_mp عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 3621 اقا هستی!!!!چون امکان نداره زنی معنی خواجه رو بدونه و اسم کاربریش رو همچین چیزی بزاره!!!!!! طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6651 صلوات😏 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 اوا سلام علیکم اینجایی ذکرخیرت بود😆😆😆😆 الله اکبر از دست تو🙁😕😁😄 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مهرنگ1 عضویت: 1389/03/30 تعداد پست: 21681 اقا هستی!!!! چون امکان نداره زنی معنی خواجه رو بدونه و اسم کاربریش رو همچین چیزی بزاره!!!!!! مرد هم باشه چرا باید این اسم رو بذاره اخه
هیتلره عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 3158 الله اکبر از دست تو🙁😕😁😄 😀 بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه )
خواجه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 130 اقا هستی!!!! چون امکان نداره زنی معنی خواجه رو بدونه و اسم کاربریش رو همچین چیزی بزاره!!!!!! واقعا نمیدونم یعنی چی اخه هر چی میزدم قبول نمیکرد تلوزیون داشت فامیلیه کسیو میگفت منم زدم
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 اقا هستی!!!! چون امکان نداره زنی معنی خواجه رو بدونه و اسم کاربریش رو همچین چیزی بزاره!!!!!! خواجه بده؟! خواجه عبدالله انصاری، خواجه نظام الملک طوسی بی ادب بودن؟!😯😫😣😥 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خواجه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 130 مرد هم باشه چرا باید این اسم رو بذاره اخه مگه ینی چی؟؟؟
hadis_mp عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 3621 مرد هم باشه چرا باید این اسم رو بذاره اخه اگه مشکل عقلی داشته باشه..... ! طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
مهرنگ1 عضویت: 1389/03/30 تعداد پست: 21681 خواجه بده؟! خواجه عبدالله انصاری، خواجه نظام الملک طوسی بی ادب بودن؟!😯😫😣😥 خواجه با یه چی ادامه اش بهتره باز مثل اینایی که گفتی
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 خواجه با یه چی ادامه اش بهتره باز مثل اینایی که گفتی من که نمیدونم چرا بده😐☹ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
mshin عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1205 یکی ب منم بگه ینی چی دردنیایی که روحم مرا تنها میگذارد انتظار ماندن از دیگران بیجاست...
hadis_mp عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 3621 خواجه بده؟! خواجه عبدالله انصاری، خواجه نظام الملک طوسی بی ادب بودن؟!😯😫😣😥 هر کلمه ای فقط یه معنی رو نمیده!!!معنی خوب و بد داره!!!خواجه هم از هموناس!!!! طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید