2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقا بگید ینی چی خب؟؟منم زنم واقعا هم نمیدونم ینی چی..اگه لازم باشه کاربریما بترکونم

منم نمیدونم وگرنه کمکت میکردم...خب از نی نی یار کمک بگیر

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
چه جوری کمک بگیرم؟

تگشون کن... من که الان هرکار کردم تگ نشدن...اما براشون از قسمت نی نی سایت من.... پیام بفرست

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
هر کلمه ای فقط یه معنی رو نمیده!!! معنی خوب و بد داره!!! خواجه هم از هموناس!!!! 

عزیزم کارتون اشتباه بود اومدید فقط با شدت گفتین این اسم بده حتی گفتید من اقا هستم و ذهن منو درگیر کردید ولی نگفتید چرا بده

عزیزم کارتون اشتباه بود اومدید فقط با شدت گفتین این اسم بده حتی گفتید من اقا هستم و ذهن منو درگیر کر ...

امیدوارم اشتباه کرده باشم!!!! 

معنیش رو هم میتونین سرچ کنین!!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

[QUOTE=105830244]امیدوارم اشتباه کرده باشم!!!!  معنیش رو هم میتونین سرچ کنین!!!![/QUOTE

یه مدت خواننده خاموش بودم همه دنبال مچگیری هستن..البته حق میدم خیلیا دروغ گفتن..میرم معنیشو سرچ میکنم..ممنون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792