2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

331 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من دیروز رفتم برای غربالگری دوم انجام نداد گفت زوده برو دوهفته دیگه بیا آخه الان شانزده هفته و چهار روزمه گفت برای آنومالی زوده،بهش گفتم حداقل بهم جنسیتشو بگو،بهم گفت دختره،ولی من اصلا ندیدم تو مانیتور نگاه کنه،ممکنه اشتباه گفته باشه؟؟امکان اشتباه هست؟؟آخه همسرم پسر دوست داره،ب هر کیم گفتم دختره همه گفتن اشتباه نگفته بچه ات پسره،مامانم ک اصلا باورش نمیشد از اول میگفت بچه ات پسره،برای خودم فرقی نمیکنه سالم باشه،ولی برای همسرم خیلی مهمه،حالا امکان خطا هست؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک نکنم جنسیت تو هفته شونزده اشتباه بگن ولی واسه انومالی زود رفتی 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
میگه یارو ب مانیتور نگاه نکرده😂 چجوری صددرصده

ایشون متوجه نشده 

مانیتور توی صورته پزشکه ، یه مانیتورم برای بیماره، هیچ دکتریم ندیده حرف نمی زنه اونم تو ۱۷ هفته

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
وقتی ب مانیتور نگاه نکرده پ چجوری تشخیص داد از روشکم؟

ن ب مانیتور نگاه کرد ،اون مانیتوری ک گذاشته ما نگاه میکنیم من ندیدم بچه کامل تو اون مانیتور مشخص باشه،بالاخره بچه باید مشخص باشه پاهاشو باز کنه دکتره ببینه بعد بگه جنسیتش چیه ولی همچین چیزی اتفاق نیوفتاده

ایشون متوجه نشده  مانیتور توی صورته پزشکه ، یه مانیتورم برای بیماره، هیچ دکتریم ندیده حرف نمی ...

همون مانیتوری ک ب ای بیماره چیزی توش مشخص نبود من میگم نکنه از روی سونوی ان تیم گفته دختره،چون دوهفته دیگه میرم برای آنومالی گفته تو اون صددرصد میگم

ناشکری نمیکنم اتفاقا من خوشحالم هستم برای سلامتیش مهمه

پس نگو شوهرم پسر دوست داره به شوهرتم بگو هر چی باشه سالم باشه و بمونه .والا بخدا عروسای آینده معلوم نیست چجوری باشن 

همون مانیتوری ک ب ای بیماره چیزی توش مشخص نبود من میگم نکنه از روی سونوی ان تیم گفته دختره،چون دوهفت ...

نه عزیزم خیالت راحت حتما دیده که گفته حتی یه ثانیه هم ببینه درسته 

هیچوقت الکی حرف نمی زنن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792