نه بابا نگران نباش فقط مهم اینه دکترت خوب و داسوز باشه دکترت چی میگه؟چند وقته اقدامی؟من که ار انتظار ...
ممنون عزیزم والا من از اول داستان دارم اول تو عکس رنگی بهم گفتن رحمت تک شاخه و کلا لوله راستو نداری بعدش که میخواستم برم لاپاروسکوپی کنم باردار شدم اونم فک کن از لوله راست که گفتن وجود نداره ولی شانس من خارج رحمی شدم بعدش که با لاپاروسکوپی جنین و برداشتن گفتن که لوله راستت کلا دفورمه است و به درد نخوره به خاطر همین خارج رحمی شدی تقریبا دو سالی میشه که اقدام دارم الان موندم چیکار کنم دکترم پیشنهاد آی وی اف داده ولی من اعصاب اینهمه امپول و پیگیریو ندارم از طرفی هم ذخیره تخمدانم نگرانم میکنه
ممنون عزیزم والا من از اول داستان دارم اول تو عکس رنگی بهم گفتن رحمت تک شاخه و کلا لوله راستو نداری ...
والا من که شش هفت ماه فقط امپول زدمو قرص میگم فوقش ده تایه دیگم میزنم ولی خیالم راحت میشه هی باخودم میگم اول و اخرش ای وی افه که خیلیا موفق شدن منم میرم خسته شدم از انتظار عزیزم شرایطمون تقریبا یکیه سه ساله اقدامم دلم زودتر میخواد به نی نیم برسم حالا باهرروشب میخواد باشه این چهارماهه دارم خودمو اماده میکنم واسه ای وی اف الان کاملا اماده ام توهم اول خودتو اماده کن بعد