2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10247 بازدید | 134 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا نگران نباش فقط مهم اینه دکترت خوب و داسوز باشه دکترت چی میگه؟چند وقته اقدامی؟من که ار انتظار ...

ممنون عزیزم والا من از اول داستان دارم اول تو عکس رنگی بهم گفتن رحمت تک شاخه و کلا لوله راستو نداری بعدش که میخواستم برم لاپاروسکوپی کنم باردار شدم اونم فک کن از لوله راست که گفتن وجود نداره ولی شانس من خارج رحمی شدم بعدش که با لاپاروسکوپی جنین و برداشتن گفتن که لوله راستت کلا دفورمه است و به درد نخوره به خاطر همین خارج رحمی شدی تقریبا دو سالی میشه که اقدام دارم الان موندم چیکار کنم دکترم پیشنهاد آی وی اف داده ولی من اعصاب اینهمه امپول و پیگیریو ندارم از طرفی هم ذخیره تخمدانم نگرانم میکنه

سلام دختر ماه .عزیزم خیلی برات خوشحال شدم اتفاقی تایپیکت رو دیدم چرا تو تایپیک دلوانا جون نگفتی که خ ...

مرسی عزیزم،ایشالا قسمت شما و همه منتظرا 

عزیزم تاپیک و پیدا نکردم،خیلی وقت بود تو تاپیک نبودم پیامایی ک اونجا ریپلای شده بود و حتی تو اعلانات هم نتونستم پیدا کنم.

خوش حال شدم ک اومدی،منو اونجا تگ کن،از بچه ها هم چندوقته بی خبرم

خدایاشکرت🥰
ممنون عزیزم بخاطر اطلاعاتی که دادی قبل پانکچر روزانه چندتا امپول زده میشه؟امپول ذهنمو مشغول میکنه 😂 ...

مرسی عزیزم😍منم واس باردار شدنت صلوات فرستادم

بهارجان من قبل پانکچر هرروز فقط سینال اف میزدم خودم،فقط سه روز مونده ب پانکچر چندتا امپول عضلای هم زدم‌.

قبل پانکچر راحته عزیزم.

جنینای من دفعه اول دوتا

دفعه بعد ۴ تا

دفعه بعد ۶ تا.

الانم ۳ تا جنین فریز دارم مونده رو دستم😅

خدایاشکرت🥰
ممنون عزیزم والا من از اول داستان دارم اول تو عکس رنگی بهم گفتن رحمت تک شاخه و کلا لوله راستو نداری ...

والا من که شش هفت ماه فقط امپول زدمو قرص میگم فوقش ده تایه دیگم میزنم ولی خیالم راحت میشه هی باخودم میگم اول و اخرش ای وی افه که خیلیا موفق شدن منم میرم خسته شدم از انتظار عزیزم شرایطمون تقریبا یکیه سه ساله اقدامم دلم زودتر میخواد به نی نیم برسم حالا باهرروشب میخواد باشه این چهارماهه دارم خودمو اماده میکنم واسه ای وی اف الان کاملا اماده ام توهم اول خودتو اماده کن بعد

والا من که شش هفت ماه فقط امپول زدمو قرص میگم فوقش ده تایه دیگم میزنم ولی خیالم راحت میشه هی باخودم ...

ان شاءالله که بزودی زود باردار میشی و بچه ت بغلت میاد ؛ آره منم باید دیگه تصمیمو بگیرمو و از این بلاتکلیفی در بیام ممنون مهربونم...

ان شاءالله که بزودی زود باردار میشی و بچه ت بغلت میاد ؛ آره منم باید دیگه تصمیمو بگیرمو و از این بلا ...

قربونت برم عزیزم ایشالا این ماه طبیعی باردارمیشی خدا بزرگه 😍😍😍ایشالا دوتامون بزودی باردارمیشیم هروقت بی بی چکت مثبت شد منو هم تگ کن 😍

قربونت برم عزیزم ایشالا این ماه طبیعی باردارمیشی خدا بزرگه 😍😍😍ایشالا دوتامون بزودی باردارمیشیم هر ...

ممنون عزیزم ان شاءالله تو هم منو بی خبر نزار ان شاءالله این روزای سخت زود تموم میشه 😍😍

سلام دختر ماه .عزیزم خیلی برات خوشحال شدم اتفاقی تایپیکت رو دیدم چرا تو تایپیک دلوانا جون نگفتی که خ ...

زهرا جان یادت رفت من و تو تاپیک دلوانا منشن کنی؟؟؟؟

خدایاشکرت🥰

سلام دختر ماه.  تبریک میگم عزیزم. انشالله دوقلوهات سالم و سلامت بیان بغلت.  میشه آدرس و شماره تلفن دکترتو بگی؟ ممنون میشم عزیزم. 

انشالله همه ارزومندا مثل تو شاد بشن و مادر شدنو تجربه کنن.  

سلام دختر ماه.  تبریک میگم عزیزم. انشالله دوقلوهات سالم و سلامت بیان بغلت.  میشه آدرس و شم ...

سلام عزیزم مرسی.انشالله قسمت شما

عزیزم شما تهرانی؟

من شهرستانم 

خدایاشکرت🥰