سلام دوستان.من سه ماه اقدامم.ماههای قبل فقط جلوگیری نکردیم.اما این ماه کیت مکس14 استفاده کردم.روز 13خط افتاد و همون روزم سونو دادم.گفت یه فولیکول 21هست و مقداری مایع کلدوساک(اگه اشتباه ننوشته باشم)خلفی وجود داره.گفتش ک دیشب تخمک آزاد شده.و من ظهر تا برگشتم خونه و همچنین شبش نزدیکی داشتم..دو روز قبل و یک روز بعدشم همینطور..
حالا سوالم اینه من اگه 14روز بعداز تخمک گذاری یعنی سه هفته و چهار روز بعداز شروع پریود آزمایش بدم جواب قطعیه؟
خب بذار پریودیت عقب بیفته بعد ،اینجوری هیچی قطعی نیس،البته اگه مثبت بشه قطعیه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من ۷ روز عقب انداختم سینه درد کمردرد دارم ولی بیبی منفی شد یعنی دیگه منتفیه🤔🤔🤔
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
چطور تا هفت روز تحمل کردی!؟خب برو آزمایش بده تا مطمئن بشی
نزدیک ۷ ساله نابارورم دیگه حس و حالی ندارم واسه ازمایش و اینا
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔