2777
2789
عنوان

آزمایش بدم؟

100 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.من سه ماه اقدامم.ماههای قبل فقط جلوگیری نکردیم.اما این ماه کیت مکس14 استفاده کردم.روز 13خط افتاد و همون روزم سونو دادم.گفت یه فولیکول 21هست و مقداری مایع کلدوساک(اگه اشتباه ننوشته باشم)خلفی وجود داره.گفتش ک دیشب تخمک آزاد شده.و من ظهر تا برگشتم خونه و همچنین شبش نزدیکی داشتم..دو روز قبل و یک روز بعدشم همینطور..

حالا سوالم اینه من اگه 14روز بعداز تخمک گذاری یعنی سه هفته و چهار روز بعداز شروع پریود آزمایش بدم جواب قطعیه؟ 

خب بذار پریودیت عقب بیفته بعد ،اینجوری هیچی قطعی نیس،البته اگه مثبت بشه قطعیه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بذار پریودیت عقب بیفته بعد ،اینجوری هیچی قطعی نیس،البته اگه مثبت بشه قطعیه

سلام عزیزم اخه مشکل تیرویید دارم.دوسال پیش توی هفته پنجم سقط خودبخودی داشتم.باید اگه حامله بودم در اسرع وقت برم پیش دکترم ک مراقب جنین باشه.میترسم این یکیم بخاطر تیرویید لعنتیم سقط بشه.از طرفیم میترسم منفی بشه و بخوره تو ذوقم

من ۷ روز عقب انداختم  سینه درد  کمردرد  دارم   ولی بیبی منفی شد  یعنی دیگه منتفیه🤔🤔🤔

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم تیروئیدت کم کاره یا پر کاره؟شمارش چند بود؟

عزیزم من تیروییدم رو کامل برداشتم.اکثر اوقات آزمایشاتم کم کار و گاهی بدون تغییر تو دوز داروم پرکار میشه

چطور تا هفت روز تحمل کردی!؟خب برو آزمایش بده تا مطمئن بشی

نزدیک ۷ ساله  نابارورم   دیگه حس و حالی ندارم  واسه ازمایش و اینا  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

نه دوسال پیش یبار اینجوری شدم

نه دوسال پیش یبار اینجوری شدم

ابنظرم امروز برو ازمایش بده تا خیالت راحت بشه.اخه دکترام میگن بین پنج تا هفت روز تاخیر داشتین ازمایش بدین..انشالله ک هرچی خیره

امروز یکشنبه و روز 26ام پریودمه.سیکلمم 27و28 روزه س.

از جمعه ک روز 24ام بود شروع کردم به بی بی چک گذاشتن...

امروز یه هاله کمرنگ دیدم.میخوام فردا و پس فردام بزارم و ب امیدخدا سه شنبه ک موعد پریودمه باخیال راحت برم آزمایش بدم.