2821
2789
عنوان

خیلی درد دارم😭

364 بازدید | 18 پست

دو هفته اس بینی مو عمل کردم هفته قبل رفتم پیش دکتر بینیم گوشتیه خیلی ورم داره بعد دکتر دیدم گفت باید ماساژش بدم اینقدرررر درد داشتم در حد مردن وحشتناک بود این هفته هم باید بازم برم دوباره ماساژ بده خیلی میترسم واقعا وحشتناک درد داره بعد دکتره و منشیش اصلا درک ندارن مخصوصا منشی بیشعورش خیلی باهام بدرفتاری میکنه همش میگه چته تو لوسی اون روز برگشته بهم میگفت تو اینجوری بودی چرا عمل کردی اینقدر بهم بر خورد بعد خودم حالم بد بودم اونم خیلی بد باهام رفتار میکرد مثلا رو تخت بودم یکی حالش بد شد گفت بلند شو بلند که شدم هولم داد بعد با یه لحن خیلی بدی باهام حرف زد رفته بود پیش خواهرمم پشت سرم حرف زده بود که این سوسوله و فلان الان جدی اینقدر ناراحتم چون هم کلی پول خرجم کردم هم درد کشیدم و باید بکشم بینیم هم تغییر آنچنانی نکرده همه اینا هیچ این ماساژه خیلی خیلی دردناکه واقعا نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭

وای چه تحملی داری من بودم آبرو و حیثیت اون منشی و برده بودم فحش و میکشیدم به اول و آخرش

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون تازه هستی فعلا حال روحیت ریخته بهم ، زیاد سخت نگیر ،منم سه ماهه عمل کردم تازه کم کم دارم عادت میکنم و دقیقا مثل تو حساس بودم

ماساژ درد داره ولی خیلی تاثیر داره نکه بخاطر دردش نری ها

عزیزم مبارکت باشه ..صبور باش ...دردش رونمیشه کاری کرد ولی انشاالله چند هفته دیگه که ورمش خوابید ودردت ساکتتر شد ..میبینی ارزششو داشته🌷🌷

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

وای چه تحملی داری من بودم آبرو و حیثیت اون منشی و برده بودم فحش و میکشیدم به اول و آخرش

میترسیم باهام لج بیوفتن بعد بیشعور هر بار ۵۰۰ فقط هزینه ویزیت میگیره

سلام

اول اینکه مبارک باشه.😍

و بعد اینکه شما باید خیلی زمان بدی تا نتیجه رو ببینی گاها بعد از دوسال بینی اون فرمی که شما دوست دارید میشه.

ماساژ هم واقعا درد داره حق میدم بهت، حتی آقایونی که بینی عمل کردهبودند و برای ماساژ میومدند اشکشون در میومد.

باید تحمل کنی🫠

سلام اول اینکه مبارک باشه.😍و بعد اینکه شما باید خیلی زمان بدی تا نتیجه رو ببینی گاها بعد از دوسال ب ...

ممنون عزیزم خدا کنه حداقل ریختش خوب بشه دردشو یه خاکی تو سرم میریزم بعد من بینیم شکستی گی هم داشت دردش سه برابره🥲

دردش واقعا غیر قابل تحمله😭

اره خیلی درد داره

تازه من یبار ضربه خورد رفتم بینیم در رفته بود ، دکتر برام جا انداخت خیلیییی بد بود انگار استخونم شکست، حواست باشه ضربه نخوره

برا خواب هم اصلا سرت پایین نباشه چون ورم بیشتر میشه و به مرور چرخش ماندگار میشه ، به پهلو هم نخواب کج میشه