2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم،بمونم یا برم!!!!!!

315 بازدید | 21 پست

یه دختر دو ساله دازم ، شوهرمم هیچ مشکلی نداره ، همه چیز اوکی هست ، منتها من قبل ازدواج یکی دیگه رو دوستـداشتم که خیلی منتظر موندم هی دست دست مکیرد تا اینکه کلافه شدم و از سر لج شوهر کردم . من فکر میکردم خیلی دوستم نداره ولی بعد ازدواجم کلی موهاش سفید شده و اصلا هم زن نمیگیره خبر دارم که میگم ، فعمیدم خیلی دوستم داشته و فکر نمیکرده ازدواج کتم ، از طرفی منم بشدت دوستش دارم و هیچوقت فراموشش نکردمو ... نمیدونم چکار کنم !!! مخمصه افتادم ، دخترم ، عشقم ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گند نزن به زندگیت....اگر مطمئن نبودی لااقل بچه نمی اوردی...تو شبت و با شوهرت  صبح کردی....توی خونه زندگی کردین...بچه دارین...اون ادمی که وقتی مجرد بودی تعلل کرد تو گرفتنت...چرافکر میکنی وقتی مطلقه بشی با یه بچه قبولت میکنه؟؟؟؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

غیر عاقلانست بخوای جدا شی به خاطر دخترت وتعهدی که به همسرت داری باید زندگیتو ادامه بدی وقتی ازدواج کردی باید فقط عشق همسرت تو دلت باشه و بس

این نیز بگذرد...                                   

برو از زندگیت بیرون 

برای چی هم خودتو علاف کردی هم شوهرتو 

که دلت باهاش نیست !

دختر و عشقتم باید بگم یکی رو باید انتخاب کنی دختر و شوهرت ...یا مردی که جدا شدی معلوم نیس بگیرتت

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

شما بايد ب اون آقا ي مدت زماني مشخص ميكردي ك تا اون موقعه بصورت جدي نيومد جلو ازدواج كني  يدفعه سر لج ازدواج كردي الان پشيمون شدي عزيزم حالا ك ي فرزند هم داري الان ديگه واسه پشيموني ديره عزيز من

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

ول کن بابا...اگه دوستت داشت میومد خواستگاری نه اینکه دست دست کنه تا شوهر کنی.بعدشم از کجا معلوم اگه طلاق بگیری بیاد و دوباره دست دست نکنه؟؟؟؟ب نظرم فرد قابل اعتمادی نیست ...حتی اگر باشه هم شما ب عنوان ی همسر و ی مادر شرعا،عرفا و اخلاقا باید ب زندگیت متعهد و پایبند باشی.بچسب ب زندگیت دختر جان...اون عشق فانتزیت رو هم بیخیال شو و پیگیرش  نباش.

اگر خدایی نکرده ب خاطر عشق اولت ب همسرت پشت کنی شک نکن ک خدا هم بهت پشت میکنه ...

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

بهت قول ميدم بري خوشبخت نميشي كوچكترينش اه دختر و همسرت 

اونم اگه خيلي دوست داشت دست دست نميكرد بهترت پيدا نكرده وگرنه معطل نميكرد 

تو دوستي باهاش بودي دو دل بود مطمين باش اگه زندگيت خراب كني پيش خودش ميگه ادم قابل اطميناني نيست

تنها انتقام اينه كه كلا بلاكش كني بزاري تو خماري اشتباهش بمونه 

شماًهم سعي كن بجسبي ب زندگيت هيچ خبري نيس پيش اون شخص

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍