2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم،بمونم یا برم!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 21 پست
گند نزن به زندگیت....اگر مطمئن نبودی لااقل بچه نمی اوردی...تو شبت و با شوهرت  صبح کردی....توی خ ...

چقدر امضا ی شما تلخه عزیز دل.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

باااااور کن همچی اونجوری نیس ک توفکرشو میکنی!!تو بااون ادم یروزم زیرسقف نرفتی! نمیدونی رفتارش به عنوان شوهرچجوریه!به عنوان همدم یه پدر یه شریک زندگی...تونمیدونی اگه طلاق بگیری اون باهات ازد میکنه یانه چون بچه داری!!اگه بهت بگه توبچتو ول کردی بعداینهنه مدت شوهرتو ول کردی ازکجامعلوم منم ول نکنی بری چی؟؟!!

اگه ازدواجم کردین و دیدی ادم خوبه توذهنت نبود؟؟اونوقت نه اینوداری نه اون شوهرتو!نه بچتو!ینی هیچی..پلاروخراب کردی وازاینجامونده ازاونحارونده شدی!!!باورکن زندگی فقط دوسداشتن نیست به ظاهرنیست اگرکسی واقعابخوادت یساعتم معطل نمیکنه برای بدست اوردنت!!بزرگترین اشتباهت همون موقع کردی ک بااحساسات شوهرت بازی کردی دومیش اوردن بچه واین که بری بااون ادم بدترین اشتباهته....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر امضا ی شما تلخه عزیز دل.

وقتش شده عوضش کنم..مرسی که خوندی گلی جون😍😘

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
وقتش شده عوضش کنم..مرسی که خوندی گلی جون😍😘

فداتشم عزیزم.❤

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
باااااور کن همچی اونجوری نیس ک توفکرشو میکنی!!تو بااون ادم یروزم زیرسقف نرفتی! نمیدونی رفتارش به عنو ...

خودمم از همین میترسم ، باهاشم چت کردم بعد عذاب وجدان گرفتم به شوهرم گفتم .... ب چه بدبختی ازش عذرخواهی کردم و گفتم منو ببخشه و بخشید ولی بدبختی همش توی ذهنمه از طرفی بدون دخترمم میمیرم ، عذاب وجدان اونو چکار کنم......، اونم میگفت بشین زندگیتو بکن .... ولی دلمم برای اونم میسوزه ،خدایا چ سرنوشتی

گند نزن به زندگیت....اگر مطمئن نبودی لااقل بچه نمی اوردی...تو شبت و با شوهرت صبح کردی....توی خونه ز ...

شما درست گفتین. چند ساله طلاق گرفتم و هنوز منو نگرفته. امان از نادانیه من ،  امان