2777
2789
عنوان

حال خوب بديم به هم...😍♥️🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب😍 خوشحالم واستون ك اينطوري هستين به زودي اتفاقات خوبي براي جفتتون ميفته قطعا♥️

انشاالله شما هم دعاكن 

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
نمیشه اصلا نمیشه ب هر دری میزنم نمیشه از کسی هم نمیتونم‌کمک بخوام فقط خودمم‌و خودم

خدا به اندازه ايمان بنده اش بهش كمك ميكنه

هربار ديدم دستم به هيجا بند نيست و خسته و درموندم به خدا گفتم من ديگه نميتونم كاريم از بنده هات بر نمياد مطمئنم تو درستش ميكني و بعد گفتن اين جمله اروم شدم و باور كن به چند ساعت نكشيده حالم رو خوب كرد

همين چند شب پيش حتي...

وقتي حالت رو خوب كني و خودتو بسپري بهش باور كن ميشه

فقط مهمه ك ايمان و اعتماد داشته باشي كه اونقدددد بزرگ و مهربونه ك كمكت ميكنه

خدا به اندازه ايمان بنده اش بهش كمك ميكنه هربار ديدم دستم به هيجا بند نيست و خسته و درموندم به خدا ...

ببخشید تایپکتو هم منحرف کردم از موضوعش

تو این ۱۱ ماه خیلی جاهایی ک حتی فکرشو نمیکردم بهم کمک کرده 

اما تو این موضوع اصلا انگار صدامو نمیشنوه

ببخشید تایپکتو هم منحرف کردم از موضوعش تو این ۱۱ ماه خیلی جاهایی ک حتی فکرشو نمیکردم بهم کمک کرده&n ...

اين چه حرفيه عزيزدلم خدا ببخشه

نميدونم موضوعي ك ازش حرف ميزني چيه اما غيرممكن ترين چيز دنيا هم باشه وقتي بهش اعتماد كني ك حلش ميكنه ي جوري حلش ميكنه ك تعجب ميكني اصلا!!!

فقط كافيه اگه در توانت هست و امكانش هست اون موضوعو تمام و كمال بسپري بهش و بيخيالش بشي

اين چه حرفيه عزيزدلم خدا ببخشه نميدونم موضوعي ك ازش حرف ميزني چيه اما غيرممكن ترين چيز دنيا هم باشه ...

😘😘😘خیلی خیلی ببخشید

برام دعا کن

خدا صدای منو نمیشنوه

هرچی میگم گوش نمیده ب حرفام

شما دعا کن برام

😘😘😘خیلی خیلی ببخشید برام دعا کن خدا صدای منو نمیشنوه هرچی میگم گوش نمیده ب حرفام شما دعا کن ب ...

نزن اين حرفو عزيزدلم 

قول ميدم واست دعا كنم خدا به قلب هممون نگاه ميكنه مطمئنم صداي هممونو ميشنوه و قبل اين ك دير بشه جوابمون رو ميده

ماچ بهت مهربون😍