2777
2789
عنوان

هدیه خواهرشوهرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 80 پست

ببین مادربزرگ من یه روسری خرید داد ب خواهرم  ک تازه نامزد بود   خیلی گرون بود روسریه از مادربزرگم بعید بود با خواهرمم لجه...خلاصه روسری مشکوک بود ب خواهرم گفتم سرت نکن بده من بدم دوستم ...بچه ها خداشاهده ازراونموقع ک دادم دوستم زندگیشو ترکید   اخر بهش گفتم فاطمه جان اون روسری شیری و بهم میدی با مانتوم سته..داد سوزندومش ..تو این دوره زمونخ باید ب همچی شک کرد

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها نی نی سایت دقیقا از چ ساعتی دیگه باز نمیشه؟

فک کنم تا 3پخت داره

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
اخه خیلی مار تشریف داره از این لطفا نمیکنه😐😯ولی خواهرم میگه خیلی بدبینی 😢

والا من به دعا و اینجور چیزا اعتقاد نداره اما اگه حس بدی داری بهش استفاده نکن ازش

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

بدبخت کادو اورده 😐بدبخت خواهر شوهرا هرکاری کنن باز میشن بَده.خدایا ادم گرگ بشه تو یه بیابون خشک  و بی اب و علف گشنه و تشنه بمونه ولی خواهر شوهر نینی سایتیا نشه😶

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
استفاده نکن بنداز دور.ولی عین همین برا خودت بخر 

اون اوایل خیلی دهن لق بود خیلی باهم حروبحث دا

شتیم.یبارش قسم خوردم ازاین به بعد درمورد هرکی هرچی بگی میرم میکم.یبارش گفت غذای مامانت شوره منم جلو خودش

گفتم فلانی اینومیگه.ازاون روز به بعد باهم قسم خوردیم نه اون چیزی بگه نع من میگم

فقط امضات الان گفتم خدایا به دوستمون خونه بده ترجیحا نزدیک مادرش😅😅😅😅

مگه امضام چشه🤭😁

خدا خیرت بده خداازبونت بشنوه 

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559

احتمالا لبت پوست پوست شه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

اصل باشه دویست تومن پولشه دعا هم خونده باشه مهم نیست بزن :))

فیک باشه دعا هم نخونده باشه بنداز بره به درد نمیخوره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
فقط امضات الان گفتم خدایا به دوستمون خونه بده ترجیحا نزدیک مادرش😅😅😅😅

باورت میشه یادم رفته بود چی نوشته بودم😂

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559