2777
2789
عنوان

هدیه خواهرشوهرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 80 پست

خواهر شوهر منم زیاد از این کادوهای یهویی میخره تا حالا از این بعد به کادو خریدناش نگاه نکرده بودم،خیلی هم ازش ممنونم چون چیزای کاربردی و با کیفیت میخره همیشه،ولی درکل اگه خواهر شوهرت بخواد دعا بگیره راههای بهتر و نامحسوستری هم هست که اصلا شما متوجه نمیشی،به نظرم بدبین نباش چون خودت اذیت میشی

بلندترین فریاد من سکوت من است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهر منم زیاد از این کادوهای یهویی میخره تا حالا از این بعد به کادو خریدناش نگاه نکرده بودم،خی ...

اره اینم هست ولی اون اصلا میونه خوبی بامن نداره چطور این لطفو کرده عجیبه به هرحال مرسی بابت حرفات😍

چند وقته این چیزا میبینم..ب یه چیزی شک کردم.‌یکی چند سالی ک یه کادو واسم اورد...خودشم ادم دو رویه... ...

هرچیزی ممکنه .اگه میگی توواین کارا هست ک حتما اینکارو کن ..من فک میکردم رو دیگران اثررنداره ولی دیدم ک میگم..اززقصد ندادم ب دوستم ولی داشت زندگیش خراب میشد ازش گرفتم..‌.خواهرم باردار شد مادربزرگ اینقد ناراحت شد ک دهنش بسته شده بود انگار ک بگه اینهمه طلسمش کردم چرا هیچیش نشد

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔