2821
2789
عنوان

ادامه تحصیل

71 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

ی سوال ذهنمو مشغول کرده

من سال ۹۶ دیپلممو گرفتم رشته تجربی

بعدش نامزد کردم شوهرم نذاشت ادامه تحصیل بدم خوشش نمیومد...ینی پیش دانشگاهی رو هم نخوندم

الان میگم اگررررر انشاااللللله ی روزی همسرم اجازه داد درس بخونم،،،چی کارکنم؟

همه درسامم یادم رفته

پیش رو هم ک نخوندم

چی میشه اونوقت🤔

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشتکار ...باید کتابا بگیری از اول خودت بخونی...بعد بدی پیش شرکت کنی بعد برای کنکور بخونی

کتابای خودم ک نظام قدیمه

بعدشم تنهایی چجوری بخونم

خودشم من زیاد زرنگ نبودم مخصوصا تو حلیات

ینی باید دوباره معلمی چیزی داشته باشم

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
باید پیشو بزرگسالان بخونی  عزیزم هیچ موقع دیر نیست

اخه درسای خودمم کامل یادم رفته

منم دقیقا مثل تو پیش دانشگاهی نخوندم دیپلمم نگرفتم.الانم 20 سالمه تو خونه بیکارر ولی حوصله درس ندارم😭

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
منم دقیقا مثل تو پیش دانشگاهی نخوندم دیپلمم نگرفتم.الانم 20 سالمه تو خونه بیکارر ولی حوصله درس ندارم ...

دیپلم چرا نگرفتی؟

کتابای خودم ک نظام قدیمه بعدشم تنهایی چجوری بخونم خودشم من زیاد زرنگ نبودم مخصوصا تو حلیات ینی با ...

باید کتابا جدید تهیه کنی ...تو اینترنت هست ...بعدم کلاس بخوای شرکت کنی دیگه بستگی به خودت داره بخوای چقدر هزینه کنی 

دیپلم چرا نگرفتی؟

نرفتم دنبالش.یکی از امتحانامم نداده بودم چون به خاطر فشار زیاد رفته بودم زیر سرم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز