2777
2789

سلام خانوما، من جفتم قدامیه تو سونو مشخص شد ولی به دکترم یادم رفت بگم اما خب خودش سونو رو دید چیزی نگفت حالا تو نت خوندم اونایی که جفتشون قدامی هست زایمان طبیعی یا نمیتونن بکننن یا خیلی سخته، من دوس داشتم طبیعی زایمان کنم البته هنوز با دکترم مشورت نکردم حالا کیا تجربه جفت قدامی و زایمان طبیعی داشتن؟؟؟؟ تورو خدا بگین، ممنون میشم. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من جفت قدامی بود و زایمان طبیعی داشتم .مشکلی نبود 

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
عزیزم اصلا همچین چیزی نیست!!! سر هر دو بارداریم جفتم قدامی بود و بدون هیچ مشکلی طبیعی زایمان کردم

وای راست میگی؟؟؟ راحت زاییدی؟؟؟؟

مال من جفت قدامی بود و زایمان طبیعی داشتم .مشکلی نبود 

وای خداروشکر پس منم فکرکنم چیزی نباشه، میشه بگی چیکارکنم راحت طبیعی زایمان کنم؟ از چه ماهی پیاده روی کنم؟

وای خداروشکر پس منم فکرکنم چیزی نباشه، میشه بگی چیکارکنم راحت طبیعی زایمان کنم؟ از چه ماهی پیاده روی ...

پیاده روی خوبه من ماه آخر رو هرشب میرفتم پیاده روی ی شب دوساعت کامل راه رفتم صبحش درادم شروع شد

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .