2777
2789
عنوان

ترا خدا کمک کنید

348 بازدید | 10 پست
دختر من 7 ماهشه با قد 66 و وزن 6 کیلو خیلی کم وزن هست و به هیچ وجه غذا نمی خوره انواع پوره سوپ حریره درست میکنم تو دهنش نگه میداره بعد تف میکنه بیرون
سر کار هم میرم شیر خشک هم بهش میدم چیکار کنم وزنش زیاد بشه چی بهش بدم اگه تجربه ای دارید کمک کنید
بابا به زور بچه رو وادار نکنید به خوردن تا چاق بشه اینو همه دکترای تغذیه میگن ..کم کم وزن میگیره نگران نباش ..بعضی بچه هارو دیدم تازه تو ۵ سالگی چاق میشن ..اصلا مهم نیست ....
عزیزم مهمتر از وزن بچه سلامتیش است.و وزن تولدش چقدر بوده؟دخمل من الن28ماهشه و 14کیلوئه.وقتی کوچیکتر هم بود همیشه وزنش نیم تا یک کیلو کمتر از رنج نرمال بود اما خدارو شکر همیشه سالمه و خیلی هم شیطون و سرزنده.به موقع راه افتاد به موقع حرف زد و همه ی کاراش سر وقت بوده هر چند وزنش ایده آل نبوده.شما هم غصه نخور.ایشالا تنش سلامت باشه.اگه اشتهاش بهتر شد تو سوپس کره بریز یکم وزن گیری رو میبره بالا
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام گلم.اولا نگران نباشید چون وزن دخترتون روی صدک سه منحنی رشد هست و قدش روی صدک پانزده.یعنی مشکل حاد نیست و میشه با تغذیه مناسب درستش کرد.عزیزم اولا باید با بازی و کلی قر واطوار! به بچه غذا داد تا از این فرآیند خوشش بیاد.ثانیا استرس رو به کلی از خودت دور کنی و آرامش رو به خودت و فرزند گلت برگردونی.چون حساسیتت روی غذا دادن به بچه ات به طرزی باورنکردنی روی او تاثیر خواهد گذاشت.
نکته ی مهم دیگه اینکه اون چیزی که الان بسیار مهمه تکرر دفعات شیردهی خودت هستش که بسیار روی انرژی فرزندت اثر میگذاره.شیر خشک هم همین مکانیسم رو با شدت بیشتری اعمال میکنه.
درضمن به سوپش کره باید اضافه بکنی تا مغذی تر بشه غذاش.
اسمم *باران* هستش دوستای نازنینم

عزیزم دختر منم فرنی و حریره را نیمخورد اما اینطوری درست میکنم دوست داره.

1 ق نشاسته را با کمی آب سرد حل میکنم بعد 1 ق شکر و مقداری پودر بادام پوست گرقته و یه ذره گلاب و مقدار لازم شیر میذارم روی حرارت تا بجوشه . غلظتش هم مث ماسته تقریبا نه اونقدر شل که آبکی باشه و نه انقدر سفت که مث ژله ببنده و همونطور گرم میدم بخوره.

اینم امتحان کن شاید دوست داشته باشه:
قلم گوساله را با پیاز بجوشون و آبش را کمی نمک و آبلیمو بزن و توش نون ریز کن و نونها که نرم شد بده بخوره

سرلاک گندم هم اگه دوست داشته باشه برای صبحانه یا عصرانه خوبه

دختر من خیلی خوش غذا بود اما الان داره دندون در میاره هم لاغر شده هم بد غذا. ممکنه دخمل تو هم تو همین مرحله است

دیشب برا دخملم با کمال ناامیدی یه کم کباب تابه ای درست کردم و خوب خوردش کردم با ماست خورد و خیلیییییییی دوست داشت
سلام فرزانه جوووووووووووووووووووووووووون
ببین منم داشتم دنبال یه چیزی برای وزن زهرا میگشتم که اینجا رو اتفاقی دیدم
چرا نگفتی تایپیک زدی
کلوپ که نمیآی حداقل من بیام ایجا با هم بحرفییییییییییییییم