2777
2789
عنوان

بعد زایمان

85 بازدید | 11 پست

دیروز با مادر شوهرم بودیم حرف این بوذ که من تا ۴۰ روز بعد زایمان پیش مامانم میمونم معمولا من شنیدم همه این مدلین یهو دیدم ناراحت شد و گفت پس یکی بخواد بیاد دیدنتون چی ، گفتم خب خونه مامانم بیاد گفت من که دخترم زایمان کرد رفت خونه خودش کفتم خب شما چون خونتون پله داشت حتما سختش بوده بیاد وگرنه بعد زایمان باید دختر بره خونه مامانش ، بعدم یهو گفت من که ۹ ماه بارداریش همه زحمتاش برای من بود و من ازش پرستاری کردم و بعد من بچه اشو نگه داشتم من مامانمم سه چهاز ماهه رفته مسافرت قبل اینکه بفهمه من حامله ام بلیط گرفت و برنامه سفر چید ، یه ذره ناراحت شدم احساس کردم داره بهم تیکه میندازه که تو مامانت دوره بارداری پیشت نیست ، همش هم راه میره میگه من بهترین سیسموتی به دخترم دادم و همه چیش از بهترین و گرون ترین مارک ها بود ، خدایی مامان منم از خارج اکثر وسایل سیسمونیشو گرفته میبینه اگه اون از بهار خرید کرده من مامانمم وسایلو داره از خارج میاره باز هی میگه حرص منو در میاره نمیدونم چی بگم اینبار دیگه جلو حرف اضافه اشو بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا توضیح نده که بعد از زایمانت کجا میخوای بری و تاکی میخوای بمونی چون به هیچکس مربوط نمیشه ایندفعه اگه صحبت شد بگ  فعلا فکرامو نکردم نمیدونم 

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد

منه بدبخ مامانم راضی نبود برم خونشون ۶ روز بیشتر خونشون نبودم چون میدونسم مامانم ناراحته همش میگف چرا مادرشوهرت ازت نگهداری نکنه و فلان بد از ۶ روز اومدم خونه خودم ک طبقه بالاعه پدرشوهرمه مادرشوهرمم همش میزنه تو سرم ک چرا زود اومدی واقنم خیلی سخته واسم ۳۶ روزه زایمان کردم شما بهترین کارو میکنی ک ۴۰ روز میمونی بیشترم بمونی ضرر نداره 

امضام نمیاد  
منه بدبخ مامانم راضی نبود برم خونشون ۶ روز بیشتر خونشون نبودم چون میدونسم مامانم ناراحته همش میگف چر ...

دقیقا خانواده شوهر میزنن تو سر غیر مستقیم ، من مادرشوهرم همش میگه دخترم تو دوره حاملگیش پیش مت بود بهش میرسیدم ، یکی نیست بهش بگه خب این بچه تو شکم من نوه تو هم هست اینم بچه پسرته انقدر که ادعا نیکتی پسردوستی چرا حاضر نیستی الان که مامان من نیست به عروست برسی ، من شوهرم خیلی به مادرش سرویس میده هر جا میریم مادرش با ماست مسافرت مهمونی بیرون رفتن ، با دخترش هیجا نمیره همش با ماست بعد اینجوز موقع ها اصلا براش مهم نیست به بچه پسرش که تو راهه برسه ، هی هم تیکه میندازه که مامانم نیست ، به شوهرمم بگم میگه نه مادر مت انقذر ساده است منظوری نداره تو بد برداشت میکنی! یخدا پریروز باهاش مهمونی بوذیم حالم بد بود نتونستم برای سفره انداختن کمک کنم چهره اش رفت تو هم ، به شوهرمم گفتم گفت نه اون که میدونه بارداری اشتباه میکنی این مدلی مامانم نیست!

مامانت مگه از عروساش مواظبت کرد بعد زایمانشون میگفتی مگه من بچه تو نیستم😞😏

فلن ک عروس نیاورده و داداشم نامزده ولی همش میگه بچیه داداشتو خودم نگه میدارم مادرشوهره تو خیلی نامرده و از این حرفا بخدا اصن کمکی ندارم نمیتونم یه غذا واسه خودم درس کنم هروزم یه مشکل داره بچم چنروز پیش بردمش دکتر همه تو مطب میپرسیدن تنها چرا اومدی با نوزاد اخه چیکار کنم واسه غربالگری شنوایی ب مامانم گفتم بیابریم همش تو راه بهم میگف بابات میگه واسه چی مادرشوهرش نمیبره اینور اونور همش ب مامانت میگی و ب مادرشوهرمم میگم میگه دستو پاهام درد میکنه دیگه نگم از دردام ادم بی کس باشه میگه بی کسمو توقعی از کسی نداره ولی من کلی ادم دورمه ولی واقن تنهام نمیشه خیلی چیزارو گف😔

امضام نمیاد  
دقیقا خانواده شوهر میزنن تو سر غیر مستقیم ، من مادرشوهرم همش میگه دخترم تو دوره حاملگیش پیش مت بود ب ...

منم همش همینو ب شوهرم میگم ک انگار ن انگار نویه مامانته همش دوس داره همه چیو بریزه سره مامانم مامانمم همینطوره هااا ولی مادرشوهرم بیشتر شوهرمم تنها کاری ک میکنه فش دادنه:|| میگه چیکار کنم شانش نداری سره بدنیا اومدنه دختر جاریم چقد بهش میرسیدو کمکش میکرد ولی سره پسره من دستو پاهاش فلجههههه والا دم ب دیقه مهمونیو بازاره ولی ب ما میرسه هزارجور دردو مرض میگیره مامانمم همینه ها ولی دوزش پایینتره🤣🤣

امضام نمیاد  
عزیزدلم😞کاش شوهرت کمکت بود اونموقع منت هیشکی نمیکشیدی

شوهرم از اون دوتا بدتر از سرکار میاد میره باشگاه از اونجا میاد و شامش اماده نباشه چنان میره تو قیافه درک نداره ک من وقت نمیکنم چیزی درست کنم چنروزه دیگه هرجوری شده یه چیزایی درس میکنم بچم کم خوابه و تا از کنارش بلن میشم جیغش میره هوا خدا خودش ب من یه قدرتی بده ک بتونم از پسه همیه کارام برام

امضام نمیاد