2777
2789

سلام،راضی هستین؟نظرتون در مورد سمرقندی،صمیمی فر،وثوق تهرانی چیه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بی زحمت منو هم لایک کنید اطلاعات بگیرم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا کسی نیست

😆

من رفته بودم  برای زایمان پیش ساناز سلمان زاده بد نبود .اما ازینا می خوام بدونم معین زاده چطوره . ولی انگار کسی نیس

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

😆 من رفته بودم  برای زایمان پیش ساناز سلمان زاده بد نبود .اما ازینا می خوام بدونم معین زاده چ ...

والا من میرم پیش معین زاده،جاریم،زن داداشم،همکارای جاریم،زن داداشای زن داداش خودم و چند تا از فامیلا رفتن پیش اون،راضین،من عفونت ادراری گرفتم رفتم پیشش سرش خیلی شلوغه احساس میکنم دقت نکرد یا خسته بود،همسرم میگه یه دکتر دیگه بریم،چندتا از دوستام پیش ابولقاسم سمرقندی رفتن راضین،دخترهمسایمون همسرش بیمارستان نجات کادره،همسرشو برده پیش وثوق تهرانی،تنبلی رو چند ماهه درمان کرد بارداری هم.پیش اون میره،هرماه هم سونو میفرسته،دکتر من نه کلیه نه مثانه رو واسه سونو نفرستاد،فقط درد شدید داشتم رفتم بیمارستان آز دادم گفتن عفونته،داروم داره تموم میشه دکتر نگفته دوباره کی بیا،حتی بقیه دکترا شمارشون رو.میدن که مشکلی باشه مریض زنگ بزنه ولی معین زاده نمیده،حالا فردا داروم تموم میشه میخوام برم اگه دقت نکنه بین این دوتا یکی دیگه برم،البته اینم بگم زن داداشم هفته 13لکه بینی و خونریزی داشت تحت نظر معین زاده بود اول خدا بعد اون خوب کرد،مریضها زیادن دوسه نفری میفرسته 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
والا من میرم پیش معین زاده،جاریم،زن داداشم،همکارای جاریم،زن داداشای زن داداش خودم و چند تا از فامیلا ...

من پزشکای نسبتا خوبی که سرشون آرومه رو به پزشکای شلوغ و معروف ترجیح می دم . مخصوصا در مواردی مثل زایمان اگه مشکلی تو بارداری نباشه . مال منم نه شلوغ نه آروم بود. ولی این پزشکایی که شما می گینو اصلا ندیدم

من پزشکای نسبتا خوبی که سرشون آرومه رو به پزشکای شلوغ و معروف ترجیح می دم . مخصوصا در مواردی مثل زای ...

سمرقندی تکی می فرسته خیلی تعریف میکنن آقاست،وثوق هم دقیقه،معین زاده رو هم زیاد تعریف میکنن نمیدونم والا

سلام دوستم صمیمی فر خوب هستن دکتر شنونده ای هستن.

آره دوستم رفت پیش اون تعریف میکنه