2777
2789
عنوان

زندگی😔

148 بازدید | 18 پست

بچه ها افسردگی گرفتم بخاطر زندگیم همش سختی‌ از وقتی ازدواج کردم تمام زندگیم تعقیر کرده و چیزایی ک بهم ارامش میده ازم دور شده  همسرم باهام پایه نیست اونم افسردگی داره خانوادش باعث شدن .... زندگیم بهم ریخته شده برنانه هام و هدفان بهم ریختن 😔😔😔 دوست دارم بمیرم گاهی میگم خدایا چرا ازدواج کردم . شوهرم اصلا درکم نمیکنه😔😔😔😔😔 من تاره ۲۰ سالمه و همسرم ۳۱😔😔😔😔😔😔😔😔😔 چیکار کنم خدایا

✨خدایا امیدم توئی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی باید بره و درمان کنه ..الکی که نیست 

و در مورد شما ممکنه تفاوت سنی زیاد باعث این بشه که فکر کنی پایه نیست ..شما اگر زندگی پر هیجان میخواستی نباید با یه مرد با 11 سال تفاوت اصلا ازدواج میکردی

افسردگی باید بره و درمان کنه ..الکی که نیست  و در مورد شما ممکنه تفاوت سنی زیاد باعث این بشه ک ...

اول زندگیمون خیلی شاد بود کم کم افسردگی ک گرفت اینجوری شد 

✨خدایا امیدم توئی✨
اول زندگیمون خیلی شاد بود کم کم افسردگی ک گرفت اینجوری شد 

مگه چندوقته ازدواج کردی ؟؟؟به نظرم شما خیلییی زود ازدواج کردی و زود بوده که بخوای این همه سختی تحمل کنی و خوب باید بدونی که آدمها تغییر میکنن و هیچ چیز مثل اول باقی نخواهد موند ...دوم افسردگی از بیماری های جسمی جدی تر هست ..اگر درمان نشه هرگز رابطتون درست نمیشه ..پس جدی بگیرید 

مگه چندوقته ازدواج کردی ؟؟؟به نظرم شما خیلییی زود ازدواج کردی و زود بوده که بخوای این همه سختی تحمل ...

یکسالا عقدیم 😔😔😔 اول ازدواج نشون نداد مریضه رفتم‌توی خانوادش دیدم همشون مشکل دارن .  من خیلی شاد بودم و اهل هنر و درس و شعر و تفریح از وقتی ک ازدواج کردم یکسالی میشه دست ب هنرو تفریح و شعر نزدم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😖😖

✨خدایا امیدم توئی✨