2777
2789
عنوان

اگر خاستگارتون دیابت داشت---

184 بازدید | 24 پست

خواهرم ی خاستگارتون داره از بچگی دیابت داره خودش فقط یکم قدش کوتاه هست ولی خانواده خوب ماشین خونه اخلاقشم بنظر خوبه حالا بخاطر این موضوع پدرم میگه نه !نظر شما چیه

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضی اش کنترل شده ؟؟تو باروری و زندگی اش اثر داره؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

من چون از نزدیک مشکلات کسانی که دیابت از این نوع رو دیدم, میگم نه

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه

[QUOTE=105635132]به نظرم جواب منفی بده بهتره  هرچند اون آقا پسر هم گناه داره😳 خواهرت نظرش چیه؟[/QUO خواهرم چون پنج شیش باره دارن ازش خاستگارتون میکنن دلش هوایی شده بنظرم

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی