2777
2789
عنوان

اگر خاستگارتون دیابت داشت---

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست

نه نه نه

کاملا با پدرتون موافقم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
من چون از نزدیک مشکلات کسانی که دیابت از این نوع رو دیدم, میگم نه

دقیقا دیابت کم کم فشارخون میاره داروهاش باعث کبد چرب میشه

منم از نزدیک دیدم 😥

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیابت رو دکترا بهش میگن سرطان خاموش یا قاتل خاموش کم کم روی اعضای درونی بدن تاثیر میذاره خدای نکرده هزارجور درد درست میشه براش

خدای نکرده کوری چشم

قطع پا

و چیزای دیگه

ک فقط بخش کوچیکی از مشکلاتشونه

دندون بکشن خونش بند نمیاد ب راحتی

اینا رو تازه من فقط دورا دور دیدم

من نمیگم اون بنده خدا حق زندگی نداره ها

ولی اینم میدونم سری ک درد نمیکنه دسمال نمیبندن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اینجور افراد یه سری مشکلات دارن از نظر جنسی ممکنه مشکل داشته باشن احتمال داره بچه شون هم دیابت بگیره

وای خیلی بده پس 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
دیابت رو دکترا بهش میگن سرطان خاموش یا قاتل خاموش کم کم روی اعضای درونی بدن تاثیر میذاره خدای نکرده ...

وای چ بد ممنون گلم !طفلی چون چند باره داره خاستگارتون میاد داشتیم راضی میشدیم 

چ مشکلاتی

من نظر تخصصی نمیتونم بدم. ولی اگه خواهرتون دوستش داره بهتره با ایشون پیش یه متخخص برن که راهنماییهای لازمو بکنه

راستش خیلی پشیمون شدم که جواب دادم به این پست ولی چون ریپلای شده دیگه نمیتونم پاکش کنم. یه لحظه خودتو بذار جای افرادی که این بیماری رو دارن و وارد تاپیکت میشن و نظرات ما رو میخونن! به نظرم اینجور نظرخواهی ها اشتباهه و منم اشتباه کردم توش شرکت کردم. این سوالات رو لاید از یک پزشک متخصص پرسید🍀

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
من نظر تخصصی نمیتونم بدم. ولی اگه خواهرتون دوستش داره بهتره با ایشون پیش یه متخخص برن که راهنماییهای ...

چی بگم راست میگید شما هم امیدوارم کسی ناراحت نشه الان علم پیشرفت کرده و همچی تحت کنترله