2777
2789
عنوان

همسرانه

142 بازدید | 18 پست

دوستان سر یه بحث و جدل منو همسرم 

مادرم با همسرم بحثشون شد،همسرم ارتباطشو با خانوادم قطع کرده میخوام آشتیشون بدم اما همسرم حتی میگه تو خونه اسمشون رو هم نیار .میشه راه حل بدید که من چیکار کنم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاجایی‌که‌من‌میدونم‌دعوایه‌زن‌وشوهر‌بین‌خودشونه‌حالا‌،حق‌روبه‌کی‌میشه‌داد

درسته .من خودم یه اشتباهی کردم .ولی باید آشتیشون بدم .حق هم با هردوشونه .هم همسرم حق داره که مادرم نباید بحث میکرد هم مادرم که از من دفاع کرد 

درسته .من خودم یه اشتباهی کردم .ولی باید آشتیشون بدم .حق هم با هردوشونه .هم همسرم حق داره که مادرم ن ...

مادرت‌حق‌نداشته‌،خودت‌بایدیادبگیری‌‌بتونی‌ازخودت‌دفاع‌کنی،اینطور‌دخالتها‌باعث‌میشه‌زن‌ضعیف‌‌باشه‌توزندگی‌،،شوهرتم‌‌حق‌داشته‌پس‌‌ ،مادرت‌بااین‌کارش‌باعث‌شده‌که‌‌احترامش‌‌کمتربشه‌

مادرت‌حق‌نداشته‌،خودت‌بایدیادبگیری‌‌بتونی‌ازخودت‌دفاع‌کنی،اینطور‌دخالتها‌باعث‌میشه‌زن‌ضعیف‌‌باشه‌توز ...

نه اینطور که شما فکر میکنید نبوده دوست عزیز.کلا جریان طوری دیگر بوده که اصلا نمیخوام توصیح بدم .و دنبال مقصر هم نمیگردم و خودم مقصر اصلی بودم و انسان ضعیفی هم نیستم.فقط میخوام این موضوع حل بشه نه اینکه مقصر شناسایی کنم