2777
2789

مرغارو خیلی سرخ کن

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغتو اول سرخ کن

بعد اب بریز بجوشه کف‌ گرد کفشو‌بگیر

قابلمتو عوض کن

ابشم از صافی رد کن

بعد فلفل دلمه و پیاز و حریره شیر بزن

قبل سرخ کردن به مرغت نمک هم بزن

بعد رب و فلفل و زردچوبه تفت بده بریز داخلش

اخرای پخت هم زعفرون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بریز تو قابلمه تا روی مرغا رو آب بریز روش  دو تا قل که زد آب مرغا رو خالی کن هورموناشم از بین می ره  قابلمه رو بشوربعد پیاز داغ بگیر با پیاز بزار یکم سرخ شه زرد چوبه بزن و رب آب بریز

اول مرغ  ده دقیقه بزار بپزه  ابش خالی کن    پیاز سرخ کن   ادویه بزن مرغ هارو هم سرخ کن باهاش  چند تیکه فلفل دلمه و ی هویج بزن  رب ی قاشق  بریز سرخ کن   آب جوش بریز بزار دوساعت بپزه

ببین به تعداد مهمون ها مرغ بزار تو قابلمه آب بریز روش تا روی مرغ ها بزار آب قل بزنه بعد اصن آب رو خالی نکن میتونی همون اول پیاز داغ سرخ کنی بعد ادویه از جمله زیره نمک فلفل _ فلفل دلمه حتما  -- ادویه خورشتی _ زردچوبه بریز توش والا خیلی عالیی میشه من همیشه اینطوری درست میکنم

باشه تو خوبی

پیاز سرخ 

فلفل دلمه حلقه شده

هویج قاچ شده

یک پیمانه کاری فلفل سیاه و مقداری نمک وف سیاه وپودرزنجبیل 

و مرغ ورب اب میریزی روش باشعله ملایم

اگه مرغ بو میده قبلش بنداز تو اب سرد جوش آمد ابشو بریز دور

درصورت تمایل سرخ من این کارو نمیکنم و بقیه مراحل بالا

بریز تو قابلمه تا روی مرغا رو آب بریز روش  دو تا قل که زد آب مرغا رو خالی کن هورموناشم از بین م ...

مرغ اصلا هورمون نداره هورمون گرونه نمیدن به مرغ . آنتی بیوتیک بهش میدن که با این روش هم از بین نمیره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم