2777
2789
عنوان

لطفا بیایین کمک🙏

88 بازدید | 12 پست

دوست جونیا من 26 پاک شدم امروز کمرم یه خورده درد میکنه تو جدول زده 3 مهر تخمک گذاری 

چجوریاس؟ 

کیا با روز تخمک گذاری پسر دار شدن؟ 

من از روزی ک پاک شدم دو بار اقدام کردم الان روز تخمک گذاری من کیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر بدنی به یه شکل از یازدهم تا بیست و یکم یه روزش ممکنه تخمک گذاریت باشه ...که میگن سیزدهم و چ ...

راستش دوستدارم بچه اولم پسر بشه الان موندم بخدا

جایی خوندم از روزی ک پاک میشی تا روز تخمک گذاری بچه احتمالا پسر مي شه بعد اون دختر

باز نوشتن فقط روز تخمک گذاری چجوریاس؟ 

راستش دوستدارم بچه اولم پسر بشه الان موندم بخدا جایی خوندم از روزی ک پاک میشی تا روز تخمک گذاری بچه ...

ببین عزیزم جریان به این صورته که کروموزوم ایکس که برا دختر هست خیلی اروم حرکت میکنه و مال پسر سریع تر ...برای همین اگر ژمان تخمک گذاریتون نزدیکی داشته باشید و محیط رحم قلیایی باشه گاحتمال اینکه پسر بشه بیشترع ....در عوض دختر عمرش طولانی ترع برای همین اگر مجبور شد منتظر بمونه کروموزوم پسر تا اون موقع نابود شده و دختر خودش رو به تخمک میرسونه برای همین اگر زمان تخمک گذاری داشته باشی پسر میشه

ینی الان بچه من چی میشه  وای چقد سخته حامله شدن😣

عزیزم چند تا راه داره .....اول اینکه شما قبل از شوهرتون به اورگاسم برسین تا محیط رحم قلیایی بشه ...قبلش هم خودتون رو با جوش شیرین شستشو بدید ...دقیقا هم زمان تخمک گذاری نزدیکی کنید ....شما کیت تخمک گذاری بگیر ببین اگه الان زمان تخمک گذاریته اقدام کن دیگه

عزیزم چند تا راه داره .....اول اینکه شما قبل از شوهرتون به اورگاسم برسین تا محیط رحم قلیایی بشه ...ق ...

کیت تخمک گذاری باید بزارم پس آخع خیلی الان کمر و دلم درده بعد امروز مهمونم دارم 

خجالت میکشم برم کیت بگیرم