2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
وای اسم بی بی چک میاد دلشوره میگیرم. اخه بچم تازه دنیا اومده میترسم غفلت کنم خدایی نکرده باز حامله ش ...

عزیزم جلوگیری کن آمپول سه ماه میزنن برا جلوگیری

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله.آخه من سه ماه پیش هم بی دلیل سقط داشتم از همین میترسم😣اونم هاله انداخت

هیچ ربطی نداره عزیزم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

تا الان ۲ تا اورژانسی خوردم. همش توهم میزنم. از پیشاب میترسم وگرنه اب منی رو مواظبم

دختر بدنتو نابود میکنی.خوب اینهمه راه پیشگیری.یکیو انتخاب کن

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
عزیزم جلوگیری کن آمپول سه ماه میزنن برا جلوگیری

گفته هر وقت پریود شدم برم امپول بزنم. میگن عوارضش اینه ک پریود نمیشی یا بهم ریختس. من تنبلی تخمدانم دارم حالا نمیدونم بزنم یا نه

واسه منم  دعا کنین باردار بشم😭

انشاالله هر چه زودتر خبر بارداریتو به شوهرت بدی.الهم صلی علی محمد و آله محمد

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
مامان شدنت مبارک عزیزم نگران نباش استرس رو بزار کنار عزیزم انشاءالله نه ماه رو بسلامتی سپری کنی

ممنون عزیزم.

مامان شدن خودتم مبارک😙

ممنون عزیزم. مامان شدن خودتم مبارک😙

سلام بانو

من همونم که الان تاپیک  سپاه زدم ترکید

مبارک باشه مامان شدنت😍

ممنون ازاطلاعاتت.

واقعاپایه حقوقشون۲۷۰۰هست؟

مامستاجریم واین کاره اداری...شرایطمون واقعاسخته.به سختی امابه لطف خدااینکارجورشد..همسرم ۷ماهه بیکارکامل بوده و۷ماه اجاره خونه ندادیم......بنظرت خونه سازمانی به مامیدن یافقط واسه کادرنظامیشونه؟

راهنماییم میکنی واسه مزایاشون

اگه نمیدونی ازپدرشوهرت بپرسی

خداخیرت بده

وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)