2777
2789
عنوان

بی بی چک

190 بازدید | 27 پست

سلام.من سه روز پیش بی بی چک زدم یه خطش کمرنگ بود.امروز که یه هفته تاخیر داشتم زدم باز هاله انداخت.چراااا؟علتش چیه یکیش کمرنگه؟

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری عزیزم 

پس چرا هاله میندازه نگران اینم.دکتر دیروز برام آز ننوشت گفت نیازی نیست.فقط سونو نوشت برا هفته دیگه😑

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
پس چرا هاله میندازه نگران اینم.دکتر دیروز برام آز ننوشت گفت نیازی نیست.فقط سونو نوشت برا هفته دیگه😑

خب هاله بندازه چه اشکالی داره رو بروشور ش هم نوشته، در هر صورت مثبته مهم اینه دوخط باشه حالا کمرنگ باشه هم باز مثبته

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

مبارکه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بارداری گلم مال منم کمرنگ بود مهم نیست عزیزم 

انشاالله.آخه من سه ماه پیش هم بی دلیل سقط داشتم از همین میترسم😣اونم هاله انداخت

انشاالله.آخه من سه ماه پیش هم بی دلیل سقط داشتم از همین میترسم😣اونم هاله انداخت

نگران نباش.امیدت ب خدا باشه

خاله های مهربون،برای سلامتی نی نی کوچولوم یه صلوات میفرستین؟😍
وای اسم بی بی چک میاد دلشوره میگیرم. اخه بچم تازه دنیا اومده میترسم غفلت کنم خدایی نکرده باز حامله ش ...

مواظب باش خوب😂