2777
2789
عنوان

دلم شکست....

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما واقعا جدی میگم هیچی بدتر از این نیست زن حس حقارت کنه درمقابل همسرش و اینکه بدونه شوهرش اونو واسه ...

واقعا خیلی سخته آخه از لحاظ خانوادگی خداییش من سرترم ولی با این حرفاش واقعا احساس میکنم خیلی کمم

واقعا خیلی سخته آخه از لحاظ خانوادگی خداییش من سرترم ولی با این حرفاش واقعا احساس میکنم خیلی کمم

پس به نظر من یه فکراساسی بکن خودتو حروم نکن برای هیچی،بچه ام نداری که بگی بخاطر بچه.یه زندگی که داخل احساس حقارت میکنی .پدر مادرت نیست که بگی نمیشه ازش جدابشم و باید تحمل کنم شوهره

بخدا هیچی فقط این ماه هم پریود شدم منتظر بچه بود

منم ازدواج اولم شوهرم همچین گوه خوری هایی میکرد... بعد رفتیم خونه همکارش که خانومش شاغل بود انقدر خونشون کثیف بود غذام از بیرون سفارش داده بود کلی تجدید نظر کرد توی حرفهاش.. ولی باز سر قضیه بچه ازش جدا شدم..

منم از شوهر اولم سر بودم.. از لحاظ ظاهر و خانواده و البته تحصیلاتم داشتم.. یه مدت هم شاغل شدم.. ولی انقدر نق میزد... ازش جدا شدم گفتم چ بهتر که بچه نداریم.. 

و الان هزار بار خدا رو شکر میکنم که اون موقع بچه دار نشدم. همیشه یه شانس دوباره هست

منم از شوهر اولم سر بودم.. از لحاظ ظاهر و خانواده و البته تحصیلاتم داشتم.. یه مدت هم شاغل شدم.. ولی ...

خداروشکر. انشالله که تو زندگی جدیدت فقط خوشی ببینی و عاقبت به خیر شی. بعضی مردا واقعا لیاقت ندارن

خداروشکر. انشالله که تو زندگی جدیدت فقط خوشی ببینی و عاقبت به خیر شی. بعضی مردا واقعا لیاقت ندارن

مر30. برای شمام بهترین ها رو میخوام. اگر توی زندگیت عشق هست پاش بمون و ادامه بده. ولی اگر فکر میکنی فقط بچه میتونه چاره ساز باشه اشتباه میکنی