2777
2789
عنوان

دلم شکست....

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توو دوران نامزدی این حرفارو بهم زد.من اون موقع دانشجوی لیسانس دانشگاه سراسری بودم تیپ و قیافم هم خیلیییی ازون سرتر بود و موقعیت خانوادم صدبرابر اونا خوب بود،اونا هیچی نداشتن هیچی نبودن پسره سیکل بیکار(راننده اژانس)اس و پااااس و واقعا هیچی ندار،چاق و خپل،معتاد الکلی،مدام میگفت دخترشونو بهم انداختن 😐😐😐،هی میگفتم از ترس اینکه نگن نامزدیشو بهم زد ساختم تا چهارماه دیگه نتونستم و دلم برای خودم سوخت و بهم زدم.توهم واقعا جداشو خودتو نجات بده.

اگر یهو این حرفا رو زد و شما هیچی نگفتی جواب بده عزیزم ولی اگر تو دعوا بوده ک خب مطمئنا جوابم گرفته 

ولی مطمئن باش هر اهت باید جواب بده عزیزم خیالت راحت و دنیا خیلی کوچیک هر کاری ک بکنه تاوانشو خانوادش میدن عزیزم 

ولی اگر یهویی این حرفو زده میخواست بگی 

بگو با کدوم اخلاقت میخوای دوباره زن بگیری

منم ک شدم خدا زد پس کلم عرضه میخاد تمام حق حقوقمو بده برو  سنگ میندازم پشت سرت تا بر نگردی فکر کردی طلاق بگیریم تو زن گیرت میاد من شوهر گیرم نمیاد هرکی باد کردتت زیادی دمیده بهت هوا برت داشته بشین شاخ نشو دهع 

ایش اعصابم خورد شد یکی منو کنترل کنه 😐🤕😒ببخشید قاطی کردم 😆😆

اگر یهو این حرفا رو زد و شما هیچی نگفتی جواب بده عزیزم ولی اگر تو دعوا بوده ک خب مطمئنا جوابم گرفته& ...

آره یهو گفت فکر کنم از بیرون عصابش خورد بود ... عزیزم به خودت مسلط باش اررووووم باش 😂😂 ممنون

اما واقعا جدی میگم هیچی بدتر از این نیست زن حس حقارت کنه درمقابل همسرش و اینکه بدونه شوهرش اونو واسه خودش خیلی کم میدونه کافی نمیدونه،اینکه شوهر ادم هوایی شده راست میگه که کم هستی یا نه مهم نیست اما همین واقعیت که میدونی از نظرت شوهرت کافی نیستی برای زن وحشتناکه و نابودکننده،به فکرخودت باش هرچندسال سن داری و هرموقعیتی که داری هرکاری که حس میکنی ازون وضعیت نجاتت میده رو انجام بده 

😄😄😄😄اخه جرات نداره چیزی بهت بگه بنده خدا....الهی که همیشه باهم خوب باشید خوشبخت باشید و هیچوقت د ...

اتفاقا اونروز میگفت زبونتو بیار ببوسم ک تنها سلاحته😆فقط نمیدونم چرا سرکار بی زبونی و ی کلمه میگن بهت گریه میکنی 😆

فداتشم مرسی عزیزدلم دعات خیلی شیرین بود 

ممنون ان شاءالله الهی امین همچنین برای خودت😘😘😘😘

الهی برای شماو همسرتون هم اگر متاهلید بهرینا رقم بخوره هیچ وقت اوقات تلخی نبینید و اگر مجردی ان شاءالله بهترین نصیبت بشه عزیزم