امروز شوهرم ی چیزایی بهم گفت ک دلم شکست حالا نمیدونم چیکار کنم بهم گفت نه کارمندی نه قیافه داری نه اخلاق داری نه میتونی بچه دار شی به چه امیدی باهات زندگی میکنم
دلم میخاد از این زندگی برم بیرون تا اینهمه تحقیر نشم اما از آیندم میترسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من اگه سرما بخورم عین خیالش نیست فقط میگه خب لباس بپوش ولی خدا شاهده اگه خواهرش سرش درد کنه 10 بار زنگ میزنه بهش که حالت خوب شد یه بار بهش گفتم تو به اون بیشتر اهمیت میدی گفت آخه اون هیچکی رو نداره طلاق گرفته الان دلش شکسته من باید هواش رو داشته باشم
جدیدا هم دنبال درست کردن دندونای آبجیش بود من الکی گفتم چیز شیرین ک میخورم دندونم تیر میکشه گفت مگه مجبوری چیز شیرین میخوری ولی آبجیش و برد با بیمه خودش دندونای اونا درست کرد هیچی نگفتم بهش ولی دلم خیلی شکست امروزم ک این حرفا رو زد
هزار بار گفتم پرو پرو گفته برم معتاد شم خوبه خب وقتای بیکاریم با دوستامم دیگه آخه کارش شیفتیه بیشتر وقتا خونست هیچ جوره هم 8اضر نیست وقتش رو با من بگذرونه ترجیح میده با دوستاش باشه منم خونه تنها