2777
2789
عنوان

دلم شکست....

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه سرما بخورم عین خیالش نیست فقط میگه خب لباس بپوش ولی خدا شاهده اگه خواهرش سرش درد کنه 10 بار زنگ میزنه بهش که حالت خوب شد یه بار بهش گفتم تو به اون بیشتر اهمیت میدی گفت آخه اون هیچکی رو نداره طلاق گرفته الان دلش شکسته من باید هواش رو داشته باشم

جدیدا هم دنبال درست کردن دندونای آبجیش بود من الکی گفتم چیز شیرین ک میخورم دندونم تیر میکشه گفت مگه مجبوری چیز شیرین میخوری ولی آبجیش و برد با بیمه خودش دندونای اونا درست کرد هیچی نگفتم بهش ولی دلم خیلی شکست امروزم ک این حرفا رو زد

الان هیچی نگو بزار سریه فرصت مناسب قشنگ باهم حرف بزنید

خسته شدم بخدا از عالم و آدم دارم میکشم از هیچی شانس نیاوردم تو دنیا اینم از شوهر واقعا یعنی حتما باید کارمند باشم که براش ارزش داشته باشم

به دل نگیر شوهر منم یه بار یه همچین چیزایی بهم گفت هنوزم یادم نرفته.بهش محبت کن بکش سمت خودت  ب ...

چ جوری بکشمش سمت خودم وقتی هیچ کاری نکردم این حرفا رو میزنه 

راجب رفیق بازیشم خوب بهش بگو دوست ندارم با رفیقات انقد بری  بیرون .اگه گوش نکرد قهر کن

هزار بار گفتم پرو پرو گفته برم معتاد شم خوبه خب وقتای بیکاریم با دوستامم دیگه آخه کارش شیفتیه بیشتر وقتا خونست هیچ جوره هم 8اضر نیست وقتش رو با من بگذرونه ترجیح میده با دوستاش باشه منم خونه تنها