2777
2789
عنوان

باور کنید یه چیزایی زشته!

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 134 پست
اون که همه بلدن که میتونن سرچ کنن  شاید اکه کسی عامیانه تر توضیح بده موثر تر باشه

اخ اخ اگه همه بلد بودن چه غمی داشتم 😭

می‌گن اینستام خراب شده ورژن اینستات رو تو تل برام می‌فرستی؟ 😳 

خب عزیز من برو دانلود یا اپدیت کن.

می‌گن بریم موبایل فروشی برامون ف‌ی‌ل‌ت‌رشکن نصب کنه! می‌رن پول می‌دن به خاطرش! باورت می‌شه؟

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شما از اونایی هستین ک یروز اینترنت نداشته باشن کاراشون لنگ می مونه، چون فقط بلدن سرچ کنن !!!!

خب داده‌هایی که گرفتم نمی‌پره! گمون نمی‌کنم یادم بره چطوری ایمیل درست می‌کنن مگه اینکه آلزایمر بگیرم یا حافظمو از دست بدم

استارتر افکارت واقعا مسمومه

اینکه کسی بلد نیست نشون بد بودن. زشت بودن نیست 

اینجوریه منم معیار میزارم زشته کسی شش تا زبان رو مسلط نباشه 

قرنه بیست و یکه یکم شعور داشته باش لطفا 

من کار باهمه رو بلدم ولی از توشکم مادر که بلد نشدم به هرحال از یکی پرسیدم بقیه راهنماییم کردن تایاد گرفتم

پس یه جوری نگیم که طرف روش نشه حتی بپرسه کار باهاش چجوریه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خواهر همسر من همینجوریه وای دیوونه ام کرده فلانی چه روزهایی تو مطبع آدرس فلان جا رو میخوام این دارو عوارضش چیه بابا یه سرچ کن خوب بخدا یه چیزهایی میپرسه اون هم یه ساعت هایی از شبانه روز که آدم شاخ درمیاره بابا مگه اینترنت نداری

حالا ما میریم مسافرت خارج از کشور تو شهر غریب من آدرس ها رو بلدم شوهرم میگه چه جوری اینارو میدونی میگم سرچ کردم فهمیدم 

از#  تکنولوژی استفاده کنید

درکتم که پایینه     مثل اینکه طرف میگه خو چی بگم؟در صورتی که درستش خب چی بگمه.اگه میگفتی ...

چقدر حرف ميزني دوست عزيز

برو بسلامت درم ببند 

باشه حالا چيزي گفت شما خودت رو زياد درگير نكن ما هم فكر ميكنيم مثلا شما با كمالات تر هستي 

بدرود 

در رو يادت نره

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!
من کار باهمه رو بلدم ولی از توشکم مادر که بلد نشدم به هرحال از یکی پرسیدم بقیه راهنماییم کردن تایاد ...

اگه کسی بپرسه چطوری می‌شه ایمیل ساخت زشت نیست. حالا کار نداریگ که اگه یه کم سر و کله بزنه خودش می‌تونه یاد بگیره، ولی اینکه بگه برام ایمیل بساز از یاد گرفتنشم طفره بره زشته. 

نامزد من ۹۰٪اینا رو بلد نیست

اما یکی از افتخارات شهرمونه

نخبه علمیه

وقتشو جای یادگیری این مسائل شخصی و کاربردی گزاشته روی درس خوندن و بالا بردن علمی که حالا داره به مردم کشورش خدمت میکنه

هوش بالایی هم داره مخترع و کار آفرینیه تو این سن

اما اصلا از اینستاگرام سر در نمیاره،آیا زشته؟

قرار نیست همه ادمها همه چیز رو بلد باشن که

هیچ ادمی همه چیز بلد نیست

عزیزم اون تی توی paste خونده نمیشه همون پیس درسته

نه عزیزم کی گفته خونده نمیشه؟

بقول اسی 

یه گوگل ترسنلیت باز کن بزن که مطمعن شی

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن