2777
2789
عنوان

باور کنید یه چیزایی زشته!

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 134 پست
استارتر از لحنت خوشم نیومد . امیدوارم کسی مجبور نشه از تو سوالی بپرسه

اگه بپرسن هیچ ایرادی نداره. 

اینکه می‌گن بیا برام ایمیل بساز، می‌گم بیا یادت بدم خودت بسازی می‌گن حوصله ندارم، یا یادم می‌ره یا فلان رو مخه.

چند وقت پیش واسه یکی ایمیل ساختم بعد دو سه روز پیام داده تو پسورد من یادته؟ 😐

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه حرف زدم که بگم لپی؟ 

درکتم که پایینه  

مثل اینکه طرف میگه خو چی بگم؟در صورتی که درستش خب چی بگمه.اگه میگفتی یه همچین اشتباهی کردم قابل قبوله ولی اشتباه تایپی خیلی فرق میکنه

خلاسه بگذریم از این ماجرا بیخیال

خلاسه اشتباه تایپیه خلاصه درسته

ایشالا نیاز به توضیح بیشتر نباشه  البته که نیست شما ماشاالله با کمالاتی  

اگرم متوجه نشدی گوگل کن دوستت بهت میگه

کاربر شیمپک هستم.فعلا با این کاربری فعالم.گفتم که دوستام بدونن هستم هنوز  
خوب عزیزم شاید بعضیا اصلاعات عمومیشون ضعیفه شاید اصلا بلد نیستن چجوری سرچ کنن

خب بگن بهم یاد بده. انقد آویزون نباشن. 

منم از شما تعجب میکنم چه چیزی بهتر از اینکه بتونی چیزی رو که بلدی به دیگری یاد بدی 

در ضمن بعضی وقتا اطلاعاتی که گوگل میده پیچیده ونامفهومه پس کاربرا راحتترن از کسی که تجربه داره بپرسن 

😒زشت اینا نیس زشت ادعاست

اخه اینا معمولی‌ترین کاراییه که کسی می‌تونه انجام بده. نیاز به ادعا نداره. اونی که بلد نیست ضعف داره. اونی که بلده برتری‌ای نداره.

اخه اینا معمولی‌ترین کاراییه که کسی می‌تونه انجام بده. نیاز به ادعا نداره. اونی که بلد نیست ضعف داره ...

همیشه خاکی باش ،و یادت باشه خورده اطلاعات مثل خورده سکه صدا داره👋

درسته مجازیه ولی دل شکستن هاش واقعیه 
به نظر منم ندونستن اینا هیچ اشکالی نداره!! خیلی چیزای مهم تر هستن که ادم باید بلد باشه و نیست!!

واقعا ...!!

مثل شعور مثل فهم مثل درک مثل انسان دوستی مثل  کمک رسانی مثل خیر بودن 

منم از شما تعجب میکنم چه چیزی بهتر از اینکه بتونی چیزی رو که بلدی به دیگری یاد بدی  در ضمن بعض ...

دیگه نه یه چیزی مثه ایمیل ساختن یا اگهی رو دیوار رو. فقط و فقط تنبلی باعثشه. 

خیلی از پدر مادرای ما درباره کار کردن با گوشیاشون مشکل دارن. وظیفمونه با جون و دل کارشونو راه بندازیم. چون نسل قبل‌ترن. ولی اونی که همسن منه، فوق لیسانس داره، زشته که خودش نتونه ایمیل بسازه و از یادگرفتنشم طفره بره.

درکتم که پایینه     مثل اینکه طرف میگه خو چی بگم؟در صورتی که درستش خب چی بگمه.اگه میگفتی ...

درباره غلط املایی، اشتباه تایپی، اشتباه لپی و تپق زدن سرچ کن. 

دور و وریای شمااین مدلی هستن.والا الان بچهای هفت هشت ساله همه ایناروبلدن

افرین

بایدم بلد باشن. 

دوست من هر دو سه روز می‌گه اگهی خونمونو بذار تو دیوار! چند بار بهش گفتم بیا یادت بدم خودت بذار می‌گه حوصله ندارم😐

فوق لیسانس حقوق داره

2790
2778
2791
2779
2792