2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خب واه. من خواستگار داشتم. اومده بودن خونمون و فک میکرذم بش بگم بله. نمخاستم با کس دیگ در ارتباط باشم وقتی میدونستم منو دوست داره! 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
اخه کلا دوره دکتری اینجدریه ک ما خیلی باهم صمیمی نیستیم. این پسره هم ما باهم ی کار مشترم اتجام میداد ...

آها

چون گفتی دوستام گفتن میخواد خواستگاری کنه گفتم شاید صمیمی هستین با هم

بنظرم به بهانه مقاله یا سوال راجع به تز‌بهش پیام بدی بهتره تا پیام تبلیغاتی

آها چون گفتی دوستام گفتن میخواد خواستگاری کنه گفتم شاید صمیمی هستین با هم بنظرم به بهانه مقاله یا ...

میدونی اخه ی مشکل دیگ هم دارم. اون موقع ک خواستگارم داشت جدی میشد. چندبار پیام داد. سر بالا جواب داذم و یکی درمیون جدابش نداذم ک پیش خودش خیال اشتباه نکنه. حالا روم نمیشه خددم ازش سوال بپرسم. میخام خودش درواقع بم پیام بده 

شما دوتا خاستگار داشتی هر دو رو ردکردی ؟؟؟؟

اره

مغز خر خوردم؟ خخخخ

ولی حالا انگار اولیه دوباره پیغام فرستاده! نمدونم کار درست چیه

پروژه منو ک سر درنمیاره.  ببین من خیلی نمدونم چجوریه خانوادش ولی ی بورسیه از ی دلنشگاه خوب گر ...

عزیزم در مورد بورسیه ‌‌ش سوال داشتم، مگه اینجا دکتری نمیخوند؟ پس برای چه مقطعی بورس گرفته؟ 

اره اینم میشه. ولی من نمتونم بورس بگیرم. اونم میدونه.چون دورمو شروع کردم اما اون میتونه

عزیزم میشه در مورد این بورس به من توضیح بدی؟ 

من هنوز شک دارم که دکتری بخونم یا نه 

فقط تز ارشدم مونده

ضایع نیس؟ نمیفهمه؟ اخه ی چیز دیگ هم بگم من خواستگار اولیه را رد کرذم ولی تو این مدت حدود دوماه. از ...

به نظر من بهش پیام بده و در مورد بورسیه اش سوال کن که چیکار کرده ؟ چه مدارکی میخواد چه شرایطی داره؟

در حین چت یه جورایی بهش بفهمون که تنهایی و خواستگاریت بهم خورده 

به احتمال زیاد وقتی شروع کنی به چت خودش ازت می پرسه یا بهت تبریک میگه و تو میگی بهم زدی؟؟

عزیزم در مورد بورسیه ‌‌ش سوال داشتم، مگه اینجا دکتری نمیخوند؟ پس برای چه مقطعی بورس گرفته؟ 

انصراف داده بود دکتری! 

من دکتری اینجا میخونم

به نظر من بهش پیام بده و در مورد بورسیه اش سوال کن که چیکار کرده ؟ چه مدارکی میخواد چه شرایطی داره؟ ...

ممنون. خودش پیام داد. بدون اینکه من کاری کنم😁

عزیزم میشه در مورد این بورس به من توضیح بدی؟  من هنوز شک دارم که دکتری بخونم یا نه  فقط ...

ببین اینا از ی کشور دیگه فاند میگیرن

روندشم اینکه اول بگی با توجه ب رشتت کدوم کشور بدردت میخوره؟ خب، بعد ایالتو باتوجه ب پول و هزینه ای ک میتونی خودت کنی و شرایطش انتخاب کنی. بعد دانشگاهاشو پیدا کنی

حالا ببینی شرط دانشگاها برا دادن فاند 0 مدرک زبانیهتافل، تولیمو یا.... 

بعد اگلین کار اینه مدرک زباتت اوکی کتی

ی استاد تو اون دانشگاه پیدا کنی ک احتمالا ار رزومه تو خوشش بیاد. باش مکاتبه کتیو... 

اینا تازه شروع ماجراس. چون فک کن دانشگاه بهت فاند بده

بعد باید بری تو صف ویزا! 

ممکنه ی سال یا بیشار طول بکشه. ممکنه هیچوقت نیاد! 

ب سن مدرک تحصیلی، و... بستگی داره

مثلا کانادا میگه باید ی چیزی ب اسمت باشه تو ایران. سند! ملک! چرا؟ چون باید خیالشون راحت باشه انگیزه برا برگشت ب لیران داری

یا مثلا اگ ی حسابی دلشته باسی ک گردش مالی خوبی داشته باشه خودش ی امتیاره

مدرک زبان خودش خیلی مهمه و.... 

البته اینارو من خودمم شنیدم. من هیچوقت برای رفتن و بورسیه و... اقدام نکردم. موفق باشی