2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 94 پست
من خودمن شهر دانشگام دیگ نمیرم. دارم ی شهز دیگ رو پروژم کار میکنم.  منم نمدونم ضایع میشه خوذم ...

اگه اون همون شهره یچیزی راجع به دانشگاهی چیزی بپرس.یا راجع به اون کار مشترکتون

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه اس بده در مورد بورسیه ازش بپرس  بگو شرایطش چجوریه چقدر طول میکشه  اگه هنوز مایل باشه ...

اره اینم میشه. ولی من نمتونم بورس بگیرم. اونم میدونه.چون دورمو شروع کردم اما اون میتونه

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
اگه اون همون شهره یچیزی راجع به دانشگاهی چیزی بپرس.یا راجع به اون کار مشترکتون

نه اونم از ی شهر دیگس. ولی پیشنهاد خوبی بود باید بش فک کنم. ولی چون قبلا جواب پیاماش ندادم روم نمیشه پیام بذم اونجوری ک بگم موب. گرام خودش فزستاده. فک میکنه خودم نفرستادم دیگ! خخخخ. دست من نبوده

به نظر من خودت خیلی راحت بهش بگو که دو روز دیگه غصش رو دلت نمونه ، و وانمود کن از بورسش هم خبر نداری ...

اره. اینم حرفیه

تازه داشتم فک میکردم اگ سر صخبت باز شد بگم ماجرای بورس را میدونم یا نمدونم! ممکنه بعدها بفهمه میدونستم جون دوستش بهم گفته! 

اره نمیگم ک. الان بشما گفتم خخخخ فقط تو نمدونی وقتی خود م. وبوگرام پیام بفرسته. من میتونم پاکش کنم ...

میتونی پاک کنی ولی تو سرت شلوغه و چک نمیکنی که موبو واسه کی پیام فرستاده واسه کی نفرستاده

اره. اینم حرفیه تازه داشتم فک میکردم اگ سر صخبت باز شد بگم ماجرای بورس را میدونم یا نمدونم! ممکنه ب ...

مهم اینه که سر حرف باز کنی ، همون اول از بورسش نگو ، حالا اگه سرحرفش بود بعدا بهش میگی دیگه ، به نظر من بگو بهش درباره خواستگار قبلی ، بگو خودت راضی نبودی اصلا 

چهره به دل باید بشینه خوب کردی رد کردی چرا همون موقع همین اقایی که بورسیه گرفته رو ازش خوشت نیومد

ا7ه میخواستم هعی خودمو قانع کوم این مورد خوبیه. البته خدایی از نظر اخلاق واقعا از نن سر بودا. خیلی خوب بود. ولی چهرش هرکار کرذم ب دلم ننشست

حالا شما ک منو نمیشناسید پس اعتراف میکنم حالا ک شنیدم بورس همکلاسیم درست شده. بیشتر راغبم باش اشنا بشم تا قبلش. چون کار نداشت ک! 

میتونی پاک کنی ولی تو سرت شلوغه و چک نمیکنی که موبو واسه کی پیام فرستاده واسه کی نفرستاده

اره. آفرین. خوشم اومد. فقط پیام طرفو نمیاره اول لیست؟ وفتی بش پیام داد!

ا7ه میخواستم هعی خودمو قانع کوم این مورد خوبیه. البته خدایی از نظر اخلاق واقعا از نن سر بودا. خیلی خ ...

فک کن فردا بره لندن

تو رو هم بگیره

نمیتونه سریع ببرتت که

طول میکشه

چون از طریق تحصیلی رفته معلوم نیست خودش اونجا موندگار بشه یا نه

اگر به خاطر این میخای بری سمتش که شاید بتونی بری خارج زندگی کنی قیدشو بزن

ولی اگه کلا میگی مورد خوبیه

یه اس بده بگو بورسیه تون مبارک باشه

اونم راغب باشه سر صحبتو باز میکنه

اگرم که نباشه که هیچ

چشمانم را 
قبلش پیامو واسه یکی از اعضای خانواده بفرست بعد تو گوشی اونا چککن ببینچجوری میره