2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 94 پست
خب یه جور به بقیه هم کلاسیا بگو به گوشش برسونن

نمیشخ. توضیح دادم. با بچها همو نمیبینیم تو ورودی خودمونم فک کنم ی دختردیگ هس ک من اصلا تمیشناسمش! ب پسرام ک نمتونم همچین چیزی بگم! 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
نه. همه درگیر کارن. برا اینم ی بورس اوکی شده. میترسم بره و دیگ هیچوقت نبینمش! ولی از طرفیم میترسم فک ...

یه اس بده در مورد بورسیه ازش بپرس 

بگو شرایطش چجوریه چقدر طول میکشه 

اگه هنوز مایل باشه خودش سر صحبتو باز میکنه

چشمانم را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشخ. توضیح دادم. با بچها همو نمیبینیم تو ورودی خودمونم فک کنم ی دختردیگ هس ک من اصلا تمیشناسمش! ب ...

اره حالا موقعیت پسره انقدری خوب هست که اینکارو انجام بدی؟

یه سوال راجع به پروژه ات ببپرس ازش 

زندگی مشترک من و من 🏡
خاستگار اولیه رو چرا رد کردی

تو تاپیکای قبلیم هس! واقعیت نمدونم! 

من ازش بدم نمیومد

ولی قیافش خیللللی بد بود

از نظر خانوادگیم(تحصیلات وپول) پایین تر بود

فوق لیسانس داش

ولی کار خوبی داشت ک امکان پیشرفت بود! اخلاقش خیبببببببببی خوب بود. خونه وماشین نداش! 

ولی بزام مهم نبود... ولی چهرش ب دلم نمینشست. و میگف مامانم اینا میرن خونه عردسمون ده روز میمونن! منم گفتم نه

اره حالا موقعیت پسره انقدری خوب هست که اینکارو انجام بدی؟ یه سوال راجع به پروژه ات ببپرس ازش 

پروژه منو ک سر درنمیاره. 

ببین من خیلی نمدونم چجوریه خانوادش

ولی ی بورسیه از ی دلنشگاه خوب گرفته. بره خارج! ولی این بورسیه بعد ناجرای خواستگاریش پیش اومده. هم میترسم دیگ نخاد ازدواج کنه! هم میترسم فک کنه بخاطر بورسیش میخام اویزونش بشم. 

تو تاپیکای قبلیم هس! واقعیت نمدونم!  من ازش بدم نمیومد ولی قیافش خیللللی بد بود از نظر خانوا ...

اگر نمی تونی تصورکنی ببوسیش بی خیالش شو بزار با یکی ازدواج کنه خواسته باشتش

تو تاپیکای قبلیم هس! واقعیت نمدونم!  من ازش بدم نمیومد ولی قیافش خیللللی بد بود از نظر خانوا ...

چهره به دل باید بشینه خوب کردی رد کردی

چرا همون موقع همین اقایی که بورسیه گرفته رو ازش خوشت نیومد

چشمانم را 
مشاور دانشگاه میتونه کمکت کنه ، من دیدم از مشاور دانشگاه واسطه شدن 

یعنی برم بگم ب فلانی بگید.... خ خیلی ضایس. اگ قراره بفهمه ک من دلم میخاد باش الان اشنا بشم م خودم میگم چرا ب مشاور بگم

من میخام ی کاری کنم فک کنه خوذش داره خواستگاری میکنه! یعنی غیرنستقیم شانسی بفهمه من ازدواج نکردم! 

نگو خودم موبو ندارم میفهمه، ولی بگو خودش فرستاده، ممکنه عکس العمل نشون نده چون من خودم عکس العمل نشو ...

اره نمیگم ک. الان بشما گفتم خخخخ

فقط تو نمدونی وقتی خود م. وبوگرام پیام بفرسته. من میتونم پاکش کنم یا نه؟ میگم با خودش نمیگه چرا پاک نکرد؟