2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفرس

ضایع نیس؟ نمیفهمه؟ اخه ی چیز دیگ هم بگم

من خواستگار اولیه را رد کرذم

ولی تو این مدت حدود دوماه. از بچها شنیدم بورسیش جور شذه. فک کنم میره ی کشور اروپایی! میترسم فک کنه بخاطر موقعیتیه ک براش پیش اومده. 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
پسره اگه بخاد تو رو باز می افته دنبالت  میفهمه بهانه کردی بد میشه

خب اون منو نمیبینه دیگ! فکر هم میکنه من نامزد کردم! بهش گفتم چندوقت دیگ عقدمه! و خواستگاری قبلی بهم خورده! 

اگه ضایع نمیشه که خودت فرستادی بفرست

ببین نمیتونی جایی ببینیش؟  بالاخره دانشجوها توی دانشگاه رفت و آمد دارن حتی بعد از کاراشون

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
ننیفهمه خودم فرستادن؟ بعد اون پیاما ک مو. بگ. رام میفرسته را خود طرف میتونه پاک کنه؟ 

نگو خودم موبو ندارم میفهمه، ولی بگو خودش فرستاده، ممکنه عکس العمل نشون نده چون من خودم عکس العمل نشون نمیدم به این پیاما اگ چیزی نگفت خودت محترمانه عذر خواهی کن بگو من نفرستادم خودش اومد

بچه هاتون دور هم جمع نمیشن  که اونم اونجا باشه توام بری اون راه حل موبوگرام ضایع اس

نه. همه درگیر کارن. برا اینم ی بورس اوکی شده. میترسم بره و دیگ هیچوقت نبینمش! ولی از طرفیم میترسم فک کنه بخاطر بورسیش نظرم عوض شده. دلی درکل اگ ی حرکتی نزنم! دیگ نمیبنمش! 

نمیتونی از طریق یکی از دخترا بهش بفهمونی؟ مثلا بره یجوری بهش بگه که خواستگار نداری و رد کردی و...

اخه کلا دوره دکتری اینجدریه ک ما خیلی باهم صمیمی نیستیم. این پسره هم ما باهم ی کار مشترم اتجام میدادیم ک ب اینجا رسید. بعدم تعدادمون کمه. من تقرییا سه چهارنفر میشناسم از ورودیمون. ک هیچکدوم دختر نیستن! 

اگه ضایع نمیشه که خودت فرستادی بفرست ببین نمیتونی جایی ببینیش؟  بالاخره دانشجوها توی دانشگاه ر ...

من خودمن شهر دانشگام دیگ نمیرم. دارم ی شهز دیگ رو پروژم کار میکنم. 

منم نمدونم ضایع میشه خوذم فرستاذم یا نه. حتی نمدونم با خوذش نمیگه اگ کرم نداشت خ پاکش میکرد!