2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اااا عزیزم بسلامتی  بحث ازدواج پیش اومد؟  منم درگیر همکلاسیم هستم 🙈

اره. دیگ پیام داد. گف بیا دوباره از اول شروع کنیم. خخخخ

ممنون عزیزم. ایشالا هرچی خوبیه سررزاهت قرار بگیره

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
عزیزم من رشته م برقه  اگه فاند هم بگیریم باید خودمون هزینه کنیم؟؟؟

ببین فاند هم دارید فاند! 

باید ببینی چقد بهت فاند میدن. بعد تو چجور زندگی میخای! اینجام اللن ی خانواده میبینی میگه داریم با ی ملیون زندگی می‌کنیم. ی خانواده میگه با شش تومن نمتونیم زندگی کنیم! 

همه چی بستگی بخودت داره

بعد اگ با ورک پرمیت همسرتو ببری ایشون حق کار دارن مثبا تو کانادا. و میتونن کار کنن

کلا قانون کشورا فرق داره.اینکه بهتون حق کار و.. میدن یا نه. خیلیارا دیدم همزمان تو دانشگاه کار میکنن و پول درمیارن. 

خوشبحالت من 16 سالمه خیلی وضع مالیمون بدع واون مرد پولداره ولی سنش از من بالاتره خانوادم نمیزارن 😭😭 تازه بهش بی احترامی کردن خیلی وضع مالیت خوبه اون تنها کسی هست که منو دوست دارم برا ازدواج دائم منو میخواد خیلی ناراحتم پولللللل

عزززززيزم از  اول پيام هات رو خوندم خيلي خوشحال شدم اخرش به اينجا رسيد انشاءالله الان در كنار ه ...

این مال چند سال پیشه! من مجردم هنوز.... 

من ایتقد دعا کردم و... دیگ ب دعا کردن بی اعتقاد شدم 31 سالمه

يك چيزي بهت ميگم رد خور نداره يك نفر رو تو دوست و فاميل در نظر بگير كه دوست داره ازدواج كنه ولي نميشه به نيت ازدواج اون ٤٠ روز دعاي يستشير رو بخون بعد مطمئن باش هم اون ازدواج ميكنه هم خودت به واسطه ي اين كار مثبتي كه انجام دادي با توكل بر خدا انشاءالله بعد بيا همينجا خبر ازدواجتونو بده 😍😍😍منتظرم