2777
2789
عنوان

کسی هست

68 بازدید | 14 پست

که شرایط باشگاه رفتن نداشته باشه؟ تو خونه خودش ورزش کرده باشه و لاغر شده باشه؟

من امروز میخواستم برم باشگاه ثبت نام کنم. اما دخترم دوسال و چهارماهشه. هیچ کس نیس نگهش داره. به مامانم گفتم نگهش دار گفت  من نگهش نمیدارم اذیت میکنه. داداشمو گفتم ک تو بیا خونم باهاش بازی کن گفت من نمیام میخام بخوابم. شوهرمم ک نیست اینجا.

آره عزیزم روزی یکساعت برقص سر یک ماه اقلا پنج شش کیلو کم میکنی 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طناب میزدم دراز نشست میرفتم هر روز میرقصیدم و ورزش های کششی انجام میدادم اولش از کم شروع کردم به زور ۳۰ تا درازنشست میرفتم ولی رفته رفته بیشترش کردم و دیگه هرروز۵۰۰ تا ۶۰۰تا میرفتم!!

چیکار کرده؟

فقط رژیم و پیاده روی روزی یک تادوساعت و سحرخیزی .ب قول خودش مثل قبل بعداز ظهرا نمیخوابیدم فقط عصر ۵دقیقه . تنقلات هله هوله فست فود نوشابه حذف .بدنج رو کم کرده بود شبا وعده غذایی سبک . دیگه ماه۴ میگفت اصلا اشتها ندادم شام بخورم تا صبح خوابم نمیبره. شنیدم از دوستمم میگفت من شبا شام فقط ماست و ی کدو رنده میکنم یکم نعنا و ریحانه خشک میربزم میخورم اونم خوب لاغرشد.خواهرم ماه اول استپ وزنی داشت بارژیم ولی همچنان ادامه داد ماه دومم ب ظاهراصلا تغییر نکرد دوکیلو کم کرده بود الان ۶۷کیلو قبل رژیم ۸۲بود الان تقریبا یکسال میشه ولی اصلا ن پوستش بد شده ن گکشتش شل وافتادست خدایی اصولی لاغر شده

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره